Dementi

Nej, Google er ikke på vej med VR-kontaktlinser. Og fiskenes sexliv må klare sig uden hi-fi-lyd!
forfatter

Det kommer næppe som nogen stor overraskelse, at ikke alle vores nyheder i fredags var helt sandfærdige. Det var trods alt den 1. april!

Det var ellers en god historie, at Google ville give dig adgang til den kunstige virkelighed på alle leder og kanter – både Virtual og Augmented Reality – med Google Lens – et sæt kontaktlinser, som skulle kunne sætte Oculus Rift og de andre VR-produkter på plads.

Men uanset hvor fedt det ville være med helt nye VR-kontaktlinser, så var det noget, vi fandt på.

Og historien om de unikke undervandshøjttalere fra danske System Audio, der skulle hjælpe fiskene hos Sydsjællands Fiskeopdræt A/S med at stresse af og dermed bane vejen for mere fiskeyngel, var heller ikke så ringe endda. Men desværre er det også en løgnehistorie.

Oven i købet er det System Audio selv, der fandt på den, så hvis nogen af jer allerede har kontaktet dem for at erhverve et sæt af de nye undervandshøjttalere til jeres egen lille fiskedam, så regn ikke med at få noget fornuftigt svar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også