Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sony HT-S2000: ny soundbar med Dolby Atmos og DTS:X

Med kompakte mål og en fornuftig pris kan Sony HT-S2000 blive en interessant konkurrent til blandt andre Sonos Beam.

Skrevet af / 24/05/2023 - 10:00
Sony HT-S2000: ny soundbar med Dolby Atmos og DTS:X

Sony har i dag offentliggjort oplysninger om deres nyeste soundbar, HT-S2000. Denne gang handler det ikke om en ny stor og dyr flagskibsmodel, men derimod en ny model i den lidt mere prisvenlige ende af skalaen.

Den nye Sony-soundbar blev lanceret på det amerikanske marked tilbage i marts, og nu bekræfter Sony, at den også bliver udgivet i Europa. HT-S2000 forventes at koste omkring 4000 kroner og vil dermed befinde sig i samme prisklasse som den populære Sonos Beam (Gen 2).

Sony HT-S2000

Med sine mål på 800 mm x 64 mm x 124 mm (B x H x D) er HT-S2000 en relativt kompakt soundbar med afrundede former. Højttalerkonfigurationen er 3.1 kanaler: Den har altså ingen dedikerede højdekanaler, til gengæld har den en dedikeret centerkanal og Sonys egenudviklede “ovale” bas-enheder af typen X-Balanced.

Soundbaren understøtter dog stadig 3D-lydformater som Dolby Atmos og DTS:X gennem “virtuel” lydprocessering. Sony hævder, at deres Vertical Surround Engine og S-Force PRO Front Surround lydbehandling sørger for en tredimensional lydoplevelse, selv fra almindelige stereolydspor.

Lyd & Billede fik et lille forhåndskig på den nye soundbar, da vi besøgte Elkjøps interne messe “Campus 2023” for nylig. Desværre fik vi ikke hørt den mens vi var der, men baseret på erfaringer med storebroren HT-A5000, kan dette sikkert blive et interessant alternativ for dem, der ønsker en kompakt soundbar til mindre værelser og TV-opsætninger.

Desuden er det interessant at bemærke, at HT-S2000 også kan udvides med trådløse baghøjttalere (SA-RS3S) og en egen subwoofer (SA-SW5 / SA-SW3), hvis det ønskes.

Sony HT-S2000 leveres med en egen fjernbetjening, men den kan også opsættes og styres gennem Sonys nye Connect-app, som giver fuld kontrol over lydindstillingerne.

Pris og tilgængelighed

Sony HT-S2000 bliver tilgængelig fra juni, og skulle koste ca. 4000 kroner.

Læs også Det bedste Sony-køb? Sonys mellemste soundbar giver den en ekstra skalle med overbevisende surround-lyd. Men hvor god er HT-A5000 i forhold til Sonos Arc?
Læs også Ny Sonos Beam: Sikke en stor lyd! Sonos Beam var allerede den bedste kompakte soundbar. Med Dolby Atmos er den nye generation endnu bedre.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Her er årets nye hjemmebiograf-produkter fra Sony

Marshall rocker videre

Du kan ikke købe den herhjemme

Mere prisvenlig hjemmebiograf fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrige

Hjemmebio-kraftkarl er inde til test

Nu kommer den endelig

Vildere surroundforstærker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nyt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarudsalg på soundbars

Se den lille 4K-projektor

Lyd & Billede
Scroll to Top