TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Slanke 4K netværksreceivere

Receiveren behøver ikke være massiv og veje 20 kg, Marantz beviser det med to netværksreceivere, som støtter streaming via AirPlay.

forfatter
Publiceret 17/04/2013 - 15:57

Marantz NR1604 og NR1504 er næsten ens. Det vil sige, at de er slanke, tilpasset møbler med begrænset plads til lydkomponenter, men alligevel fuldt udstyret med alt, man behøver i disse trådløse netværkstider. NR1604 blæser 90 w effekt ud per kanal og har syv af slagsen. Men det er ikke alt, den har også digitale lydindgange, inkluderet USB for digital tilslutning af musik fra laptop´en.

Den har også støtte for multirumslyd, og man kan tilslutte den til netværket i huset via Ethernett-stik på bagsiden, således at den fungerer som en netværksafspiller til musik, man streamer over hjemmenetværket.

Marantz-NR1604-Rear-panel

Du kan også streame musik direkte fra en iPad, iPod touch eller iPhone til receiveren, som også støtter trådløs straming via Bluetooth. Men så behøver du desuden Marantz RX101 BT-adapter.

Receiveren støtter også lydformater som Apple Lossless eller FLAC op til 192 kHz/24-bit opløsning, har 6 HDMI indgange og støtte for fremtidige videokilder med 4K-opløsning. Ikke nok med det, den har også 4K opskalering, således at man kan få næsten samme følelse af øget opløsning fra Blu-ray, som med ægte 4K-video.

NR1504 er en enklere udgave med lidt færre tilslutninger, mindre effekt, men i samme slanke kabinet som NR1604.

Receiveren er tilgængelig i løbet af april.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend