TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhed

Samsung The Freestyle kommer til februar

Nu ved vi mere om Samsungs nye miniprojektor, hvornår den kommer, og hvad den kommer til at koste. Kan en bærbar storskærm friste?

forfatter
Publiceret 13/01/2022 - 17:34

Samsung er blandt meget andet kendt for lidt skæve, men innovative billedprodukter. Under åbningen af CES 2022 i sidste uge viste de deres seneste kreation frem: Den bærbare miniprojektor The Freestyle.

Læs også Denne projektor kører på batteri Nu kan du tage storskærmen med hvor som helst!

Op til 100 tommers billede

The Freestyle er en projektor af den virkelig kompakte slags. Den er lavet til at kunne tages med overalt og kan bruges til at projicere et billede på op til 100 tommer på næsten en hvilken som helst tilgængelig overflade.

Projektoren har automatiske niveau-, fokus- og keystone-funktioner, som skal hjælpe med at bevare korrekt geometri på billedet. Den er kompatibel med eksterne batterier, der understøtter USB-PD og 50 W/20 V udgang eller højere, så man kan tage den med ud, hvis man vil det.

Samsung The Freestyle on wall 989x659 1 samsung the freestyle ceiling 989x659 1
<
>
The Freestyle vejer kun 830 gram og kan roteres op til 180 grader for at vise video på forhåndenværende overflader som borde, gulve og vægge – eller lofter! (Foto: Samsung)

Pris og tilgængelighed

Samsung The Freestyle er netop dukket op i Elgigantens og Powers netbutikker til en vejledende pris af 7.499 kroner. Forventet salgsstart er 14. februar med mulighed for forudbestilling fra 24. januar.

Vi har selvfølgelig bestilt et testeksemplar, så vi kan tjekke, om miniprojektoren holder, hvad den lover!

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

Lyd på ingen plads Indbygningshøjttalerne DALI Phantom K-60 LP kræver stort set ingen indbygningsplads i dybden.
Det bedste Sony-køb? Sonys mellemste soundbar giver den en ekstra skalle med overbevisende surround-lyd. Men hvor god er HT-A5000 i forhold til Sonos Arc?
Her er det nye Apple TV 4K En ny version af Apples populære TV-boks kommer d. 4. november – med en glædelig nyhed for ejere af nyere TV-modeller fra Samsung!
Marantz Cinema: Friskere udseende - heftigere lyd? Marantz Cinema-serien består af nye, integrerede surround-forstærkere, samt separat processor og 16-kanals effektforstærker - og med et udseende, man bestemt ikke har lyst til at gemme væk.
Comeback for Sonys bedste surroundhøjttalere Sonys populære surroundhøjttalere har været svære at få fingrene i, men nu har de fået en ny forhandler.
Laserskarpt biografbillede Markedets mest overkommelige laserprojektor med ægte 4K-opløsning er nøjagtig så fantastisk, som det lyder.
Følg Lyd & Billede