TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Samsung The Freestyle kommer til februar

Nu ved vi mere om Samsungs nye miniprojektor, hvornår den kommer, og hvad den kommer til at koste. Kan en bærbar storskærm friste?

forfatter
Publiceret 13/01/2022 - 17:34

Samsung er blandt meget andet kendt for lidt skæve, men innovative billedprodukter. Under åbningen af CES 2022 i sidste uge viste de deres seneste kreation frem: Den bærbare miniprojektor The Freestyle.

Læs også Denne projektor kører på batteri Nu kan du tage storskærmen med hvor som helst!

Op til 100 tommers billede

The Freestyle er en projektor af den virkelig kompakte slags. Den er lavet til at kunne tages med overalt og kan bruges til at projicere et billede på op til 100 tommer på næsten en hvilken som helst tilgængelig overflade.

Projektoren har automatiske niveau-, fokus- og keystone-funktioner, som skal hjælpe med at bevare korrekt geometri på billedet. Den er kompatibel med eksterne batterier, der understøtter USB-PD og 50 W/20 V udgang eller højere, så man kan tage den med ud, hvis man vil det.

Samsung The Freestyle on wall 989x659 1 samsung the freestyle ceiling 989x659 1
<
>
The Freestyle vejer kun 830 gram og kan roteres op til 180 grader for at vise video på forhåndenværende overflader som borde, gulve og vægge – eller lofter! (Foto: Samsung)

Pris og tilgængelighed

Samsung The Freestyle er netop dukket op i Elgigantens og Powers netbutikker til en vejledende pris af 7.499 kroner. Forventet salgsstart er 14. februar med mulighed for forudbestilling fra 24. januar.

Vi har selvfølgelig bestilt et testeksemplar, så vi kan tjekke, om miniprojektoren holder, hvad den lover!

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu kan du få Google TV på alle dine skærme Google Chromecast giver TV’et nyt liv og har nu fået både fjernbetjening, Google TV – og 4K. Men den har også et problem.
Chromecast med Google TV kommer (endelig) til Danmark Fra i dag kan Googles nye Chromecast forudbestilles i Danmark. Den byder blandt andet på fjernbetjening og Google TV. Fra 21. juni er den at finde i butikkerne.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend