TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Samsung The Freestyle kommer til februar

Nu ved vi mere om Samsungs nye miniprojektor, hvornår den kommer, og hvad den kommer til at koste. Kan en bærbar storskærm friste?

Samsung er blandt meget andet kendt for lidt skæve, men innovative billedprodukter. Under åbningen af CES 2022 i sidste uge viste de deres seneste kreation frem: Den bærbare miniprojektor The Freestyle.

Denne projektor kører på batteri Nu kan du tage storskærmen med hvor som helst!

Op til 100 tommers billede

The Freestyle er en projektor af den virkelig kompakte slags. Den er lavet til at kunne tages med overalt og kan bruges til at projicere et billede på op til 100 tommer på næsten en hvilken som helst tilgængelig overflade.

Projektoren har automatiske niveau-, fokus- og keystone-funktioner, som skal hjælpe med at bevare korrekt geometri på billedet. Den er kompatibel med eksterne batterier, der understøtter USB-PD og 50 W/20 V udgang eller højere, så man kan tage den med ud, hvis man vil det.

Samsung The Freestyle on wall 989x659 1 samsung the freestyle ceiling 989x659 1
<
>
The Freestyle vejer kun 830 gram og kan roteres op til 180 grader for at vise video på forhåndenværende overflader som borde, gulve og vægge – eller lofter! (Foto: Samsung)

Pris og tilgængelighed

Samsung The Freestyle er netop dukket op i Elgigantens og Powers netbutikker til en vejledende pris af 7.499 kroner. Forventet salgsstart er 14. februar med mulighed for forudbestilling fra 24. januar.

Vi har selvfølgelig bestilt et testeksemplar, så vi kan tjekke, om miniprojektoren holder, hvad den lover!

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Lyd & Billede