Nyhed

Når én Sonos Sub er for lidt

Ny opdatering lader dig slutte to subwoofere til et Sonos hjemmebioanlæg.
forfatter

I går kom en software-opdatering, der gør det muligt at koble to Sonos Subs til sit nuværende Sonos-anlæg. Det gælder for ejere af Arc, Beam, Playbar, Playbase eller Amp.

Mange kan klare sig uden subwoofer, men hvis man vil have den ekstra dimension, når man hører musik, eller kunne mærke skudsalverne i actionfilm, så kommer man ikke uden om en sub. Og selv om man ofte får et bedre resultat med to subwoofere, har Sonos indtil videre kun givet mulighed for én. Det er slut nu.

(Foto: Sonos)

Dobbelt så godt med to Sonos Subs

Nu kan man nemlig tilslutte to Sonos Subs, som både vil give endnu kraftigere bas og bedre basrespons for flere siddepladser i rummet. Især hvis man har et stort rum.

Mindst én af de to subwoofere skal være af den nyeste generation, nemlig Sonos Sub Gen 3. Der ellers er ingen forskel på ydelsen mellem den og dens forgænger, så det skulle fungere lige så godt at blande, som hvis man har to subwoofere af den nyeste type. Forudsat, selvfølgelig, at den ældre subwoofer er i optimal stand.

For at kunne tilslutte to Subs er det nødvendigt at opdatere Sonos-softwaren.

 

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.