Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Martin Logan nu med soundbar!

De er bedst kendt for deres enestående hybridhøjttalere - elektrostathøjttalere kombineret med subwoofer. Nu kommer soundbaren fra Martin Logan!

Skrevet af / 06/06/2012 - 10:13
Martin Logan nu med soundbar!

En soundbar er den nemmeste vej til meget bedre tv-lyd. En god en af slagsen koster 3.000-4.000 kroner og vil garanteret give dig klarere tale, mere dynamik på musik og ikke mindst bedre bas.

De bedste af dem kan faktisk erstatte et par ellers gode højttalere, og så er det ganske praktisk med en stereohøjttaler formet som en soundbar, som man lægger under tv´et.

Martin Logan Motion Vision er den første aktive soundbar fra high-end producenten i Kansas, USA.

Den er 101 cm bred og har alt, hvad man har brug for indbygget. Koblet sammen med kabel-tv-modtageren, tv´et og en Blu-ray afspiller, har man en praktisk højttalerløsning. Som løser mange problemer. Og giver dig både stereolyd og surround.

Og da vi taler om Martin Logan, er det næppe noget at udsætte på lydkvaliteten.

Fire 10 cm baselementer i et basreflekskammer leverer sammen med tre bånddiskanter stereolyd, som rækker fra 43-23.000 Hz ±3dB. Alt dette drives af 7 x 100 w forstærker, og soundbaren har både udgang til subwoofer og integreret SWT-2 trådløs sender, som fungerer med Martin Logans trådløse subwoofere.Motion Vision har digitale lydindgange – to optiske og en koaksial – og en analog stereoindgang, som man kan vælge mellem med den medfølgende fjernbetjening.

Dansk pris på Motion Vision er ikke kendt, men i USA, hvor den netop er lanceret, koster den 1500 US dollars.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Her er Lyngdorfs nye højttaler

Scroll to Top