TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Martin Logan nu med soundbar!

De er bedst kendt for deres enestående hybridhøjttalere - elektrostathøjttalere kombineret med subwoofer. Nu kommer soundbaren fra Martin Logan!

forfatter
Publiceret 06/06/2012 - 10:13

En soundbar er den nemmeste vej til meget bedre tv-lyd. En god en af slagsen koster 3.000-4.000 kroner og vil garanteret give dig klarere tale, mere dynamik på musik og ikke mindst bedre bas.

De bedste af dem kan faktisk erstatte et par ellers gode højttalere, og så er det ganske praktisk med en stereohøjttaler formet som en soundbar, som man lægger under tv´et.

Martin Logan Motion Vision er den første aktive soundbar fra high-end producenten i Kansas, USA.

Den er 101 cm bred og har alt, hvad man har brug for indbygget. Koblet sammen med kabel-tv-modtageren, tv´et og en Blu-ray afspiller, har man en praktisk højttalerløsning. Som løser mange problemer. Og giver dig både stereolyd og surround.

Og da vi taler om Martin Logan, er det næppe noget at udsætte på lydkvaliteten.

Fire 10 cm baselementer i et basreflekskammer leverer sammen med tre bånddiskanter stereolyd, som rækker fra 43-23.000 Hz ±3dB. Alt dette drives af 7 x 100 w forstærker, og soundbaren har både udgang til subwoofer og integreret SWT-2 trådløs sender, som fungerer med Martin Logans trådløse subwoofere.Motion Vision har digitale lydindgange – to optiske og en koaksial – og en analog stereoindgang, som man kan vælge mellem med den medfølgende fjernbetjening.

Dansk pris på Motion Vision er ikke kendt, men i USA, hvor den netop er lanceret, koster den 1500 US dollars.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend