TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Lang soundbar fra Sharp

Den nye HT-SB60 fra Sharp siges at være markedets længste soundbar. Den er lavet, så den passer til virkeligt store tv-er.

forfatter
Publiceret 17/06/2013 - 15:35

HT-SB60 er en lang soundbar lavet for at passe til Sharps gigantiske Aquos LC-90LE757E, et LCD-tv på hele 90 tommer med fuld bagbelyst LED.

På hver side af soundbaren sidder en domediskant og to mellemtoneelementer. Bassen gengives af en separat, trådløs subwoofer med en opgivet effekt på 150 watt RMS.

Af indgange findes både optisk samt 3 HDMI-indgange. Lydretur på HDMI-udgangen gør, at lyden fra tv´et kommer tilbage gennem HDMI-kablet, således at du slipper for at tilslutte en ekstra lydkabel fra tv´et til soundbaren. Dermed kan du i stedet bruge den optiske indgang til for eksempel AirPort Express for at få AirPlay. En analog 3,5 millimeter minijack-indgang er også på plads.

Sharp bruger sin egen såkaldte Arnis 3D-lydteknologi for at prøve at simulere surroundlyd uden baghøjttalere.

Sharp HT-SB60 kommer i butikkerne i løbet af juni.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend