TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kompakt hjemmebiograf fra Harman Kardon

Små hjemmebiografanlæg er populære. Harman Kardons BDS-serie har været blandt de bedste, og nu kommer en endnu bedre udgave.

forfatter
Publiceret 07/09/2012 - 13:11

Den nye BDS-serie består af fem anlæg, hvor man kan vælge mellem to Blu-ray anlæg med 3D og 2.1 højttalersæt, altså et par små højttalere og en subwoofer, eller tre anlæg med 5.1-kanals lyd. Hvor en centerhøjttaler og to baghøjttalere også indgår i pakken.

Enklest og billigst er BDS 375 med 2.1 kanaler og 2 x 65 w effekt og opgraderede højttalere. Anlæggene har fået friskere design, og flere af dem kan leveres i hvidt eller sort.

BDS 477 (se billedet), BDS 877 og BDS 7773W har alle Wi-Fi og understøtter streaming via AirPlay fra Apples iPhone, iPod touch eller iPad, og alle i BDS-serien støtter Harman Kardons Truestream trådløse streaming over Bluetooth.

Anlæggene er på vej ud i butikkerne i løbet af september/oktober, og vi vil selvfølgelig komme tilbage med en test af den nye BDS-generation fra Harman Kardon.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend