TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

High end surround demo

HTP og RoomAV afholder demo med "ultra high end surround" d. 23. april

forfatter
Publiceret 12/04/2013 - 18:44

Datasat er nu klar til at lancere deres ultra high-end surround processor, Datasat RS20i. HTP holder i denne anledning et High-end surround demo arrangement hos Room AV, tirsdag d. 23 april, hvor man vil kunne opleve to unikke biograf opsætninger.

Den ene biograf er lokaliseret i kælderen, det er en lille intim biograf i million klassen, som man siger “kan sætte selv de bedste biografer til vægs i både billede og lydkvalitet”. Systemet består af en Datasat RS20i i samspil med et JBL Synthesis Atlas højtalersystem, samt Runco Q-750 LED projektor, Kaleidescape Bluray server, Schneider motoriseret anamorpic linse og Screen Research E-Mask motoriseret maske lærred.

Den anden biograf som er placeret ovenpå i butikken vil bestå af et JBL Synthesis Sam3 system, kombineret med danmarkspremiere på den nye Runco X200i 3D DLP projektor i eksklusivt Copenhagen design.

Der vil blive afholdt to demo sessioner, en fra kl. 16.00-18.00 og en fra kl. 19.00-21.00. Tilmelding er nødvendig, og skal ske direkte til: Room AV (v. Hi-Fi Huset), info@roomav.dk, tlf: 7211 8030.

Adressen er: Gentoftegade 54, 2820 Gentofte

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
3 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend