TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

2.1 hjemmebiograf fra Loewe

I søgen efter glimrende lydoplevelser fra komponenter, som også ser godt ud, er Loewe ude med deres Home Cinema Set.

forfatter
Publiceret 11/06/2012 - 12:02

Loewe lover enestående lyd med deres nye 3D-kompatible hjemmebiografanlæg Home Cinema Set. Anlægget består af den 3D-kompatible Blu-ray receiver MediaVision 3D, et par Satellite Speakers højttalere, en Subwoofer Compact og Loewes fjernbetjening Assist Multi. Fjernbetjeningen er programmerbar og kan dermed styre andre produkter end Loewes egne.

Udstyr
MediaVision 3D støtter 3D-Blu-ray og har iPod-docking på toppen. Musik- og filmdata hentes fra databasen Gracenote, således at du får automatisk titel, kunstner og coverbillede på musik- og filmlydspor. Mens en film vises, giver Gracenote mulighed for at søge titel, medvirkende og omslag frem. Musik kan desuden rippes direkte fra CD til USB.

To HDMI-udgange og en –indgang er på plads. Hvorvidt udgangen har lydretur (Audio Return Channel) er ikke oplyst, men det skulle undre os, hvis den ikke har det.

MediaVision 3D er en 5.1-receiver, således at du kan udbygge med flere højttalere, hvis du synes de to plus subwoofer, som følger med i sættet, bliver for småt.

Satellite og Subwoofer Compact er et kompakt højttalersæt i aluminium.

Hjemmebiografsystemet har en vejledende udsalgspris på 17.999 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend