Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Technics SU-GX70 netværksforstærker

Streamer alt og kan tilsluttes TV og pladespiller

Skrevet af / 13/04/2023 - 15:41
Technics SU-GX70 netværksforstærker

Med en fod i begge lejre er Technics SU-GX70 forstærkeren, du skal have, hvis du både ønsker dig streaming og et sted at tilslutte pladespilleren.

Den elegante forstærker hører til Technics’ Grand Class-serie, og den er en integreret premium-forstærker med streaming, analoge og digitale indgange, heriblandt HDMI til TV-lyd og pladespillerindgang.

SU-GX70 er bygget på samme måde som Technics digitale forstærkere med JENO Engine til støjreduktion, Twin Power-strømforsyningen, som vi kender fra SU-G700M2, og Technics LAPC, som fase-kalibrerer udgangstrinnene for at matche forskellige højttaleregenskaber.

blank
Foto: Technics

Her får du indbygget Chromecast, og der er understøttelse af Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz, og senere også af Amazon Music HD.

Den vil også få understøttelse af Roon i en kommende firmwareopdatering.

Derudover understøtter den Tidals MQA-filer med højopløst lyd, og du kan streame trådløst med Wi-Fi – trådløst eller Ethernet – AirPlay 2 eller Bluetooth. Der er også radio her, og du kan vælge mellem FM, DAB+ og internetradio.

Meget fleksibel, med andre ord, og på bagsiden har den to analoge indgange, tre digitale (to optiske og en koaksial), plus USB-B på bagsiden, USB-A på forsiden og en pladespillerindgang til MM-pickupper.

Der er desuden et HDMI-stik her til styring af TV-lyden over anlægget. SU-GX70 har også en analog udgang til f.eks. en separat forstærker eller subwoofer, og Technics opgiver udgangseffekten til 40 watt pr. kanal i 8 Ohm og 80 watt i 4 Ohm.

SU-GX70 kommer på markedet i juni, og prisen er endnu ikke fastsat.

Technics SL-1500C i hvid

blank
Foto: Technics

Den rigtig gode SL-1500C, en af vores favoritter i sin prisklasse, fås nu i hvid med en Ortofon 2M Red MM-pickup, der allerede er monteret og klar til at spille.

Frank Balzuweit, Senior Product Manager hos Technics Europe, siger i en pressemeddelelse, at den hvide version understreger den enkle og ægte æstetik ved SL-1500C, som kun har det allermest nødvendige til at afspille plader.

SL-1500C har indbygget phonotrin, og du kan vælge at bruge det eller tilslutte et separat phonotrin eller en forstærker med et phonotrin. Som f.eks. SU-GX70.

blank
Foto: Technics

Læs også:

Technics SU-G700 M2

Hørbart bedre lyd

Technics har forbedret den integrerede forstærker Technics SU-G700 og skabt en vinder.

Læs mere
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Aston Martin med B&W: Koncertlyd i verdens første Super Tourer

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Scroll to Top