Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Technics SL-G700M2

Ny konverter, bedre strømforsyning og Roon-støtte.

Skrevet af / 10/10/2022 - 12:13
Technics SL-G700M2

Den nye Technics SL-G700M2 er i lighed med forgængeren en kombination af netværksafspiller og SACD-afspiller. Da vi testede forgængeren, SL-G700, i 2019, var vi mildt sagt begejstrede. Det bliver vi måske igen, hvis vi får Technics SL-G700M2 på testbænken.

For her har Technics foretaget flere ændringer, som skal føre til endnu bedre lyd.

Digtalkonverteren fra AKM er erstattet med en ESS ES9026PRO, symmetrisk opbygget med højre/venstre kanal på hver side af kredsløbet og et diskret opbygget filter, som mindsker støjen yderligere, sammenlignet med forgængeren.

Foto: Technics

Technics bruger noget, de kalder Coherent Processing her. Dette er en metode til at minimere amplitude- og fasevariationer under konverteringen af PCM-signaler, op til 192 kHz. Ifølge Technics skal det rydde op i processen og give et endnu renere signal, som igen skal bringe større klarhed til lydbilledet.

En ny switch-mode strømforsyning, som minder om den, vi kender fra high-end forstærkeren  SU-R1000, opererer på 300 kHz, hvilket betyder, at al potentiel støj er langt uden for området, som kan påvirke musiksignalet negativt.

Afspilleren har også en form for aktiv støjdæmpning. Eventuel støj elimineres stort set af et strømsignal, hvor fasen er inverteret.

Foto: Technics

SL-G700M2 afspiller ikke bare CD’er og SACD’er. Den understøtter også MQA-filer og MQA-CD’er. Samt WAV og AIFF opp til 384 kHz/32 bit, FLAC og ALAC op til 384 kHz/24 bit, og DSD op til 11.2 MHz.

Den har desuden Google Chromecast indbygget, og man kan streame med Apple AirPlay 2, over netværket med Wi-Fi, eller med Bluetooth.

Fysisk er de eneste ændringer en ny USB-B-indgang på bagsiden. SL-G700M2 er i butikkerne i løbet af november.

Læs også denne artikel

Technics SL-G700

Det umuliges kunst

Technics SL-G700 kombinerer en fabelagtig CD-afspiller med en lige så fabelagtig netværksafspiller.

Læs mere
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Gæt hvad dette er!

Scroll to Top