Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Technics SL-1210G er helt sort

Technics SU-G700M2 bliver mere dynamisk og får MC-indgang.

Den velspillende forstærker Technics SU-G700, som vi testede for snart længe siden, kommer i en opgraderet version, som vi glæder os til. Udvendig ligner SU-G700M2 – eller Mark II – forgængeren. Men på indvendig har den bl.a. fået opdaterede kredsløb samt strømforsyning fra flagskibet SU-R1000.

Den har stadig Technics JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-Shaping Optimization) og LAPC (Load Adaptive Phase Calibration), som reducerer jitter-støj og matcher forstærkeren bedre til variable højttalerbelastninger.

SU-G700M2. (Foto: Technics)

Strømforsyningen er som sagt hentet fra SU-R1000 og har GaN-komponenter (galliumnitrid), FET-transistorer og SiC-dioder (siliciumkarbid). Den har også fået en MC-indgang til Moving Coil-pickupper, ud over MM-pickupper.

Technics hævder, at lyden er mere dynamisk og kontrolleret, og lydbilledet større. Lavere forvrængning og bedre fokus med forbedret gennemsigtighed skal være resultatet af opgraderingen til Mark II-versionen.

Annonce

Forstærkeren er i butikkerne i november 2021, prissat til 18.999 kroner.

Effekt:

  • 70 W + 70 W (1 kHz, TDH 0,5 %, 8 Ω, 20 kHz LPF)
  • 140 W + 140 W (1 kHz, TDH 0,5 %, 4 Ω, 20 kHz LPF)

SL-1210G. (Foto: Technics)

SL-1210G

Den letgenkendelige pladespiller er high-end-udgaven af SL-1200G, bare i helt sort version. Selv armrøret er sort her, men ellers er pladespilleren teknisk set identisk med SL-1200G. Den har samme kerneløse motor med to rotorer, der eliminerer cogging, og magnesiumarmen er monteret på en massiv firelags plint med aluminium- og silikonedæmpning.

SL-1210G er også til salg fra november 2021, og prisen bliver 32.499 kroner.

Annonce

SB-G90M2. (Foto: Technics)

SB-G90M2

Samtidig lanceres de gulvstående SB-G90M2, som er en opdateret version af SB-G90, hvor Technics har forbedret koaksialenheden med FEM-simuleringer og en fase-plug. Basenhederne er dæmpet med en indvendig plade, og kabinettet er redesignet for at dæmpe resonanser og stående bølger. Højttalerne har også fået bi-wiring kabelterminaler.

SB-G90M2 koster 17.999 kroner pr. styk og er til salg fra november/december 2021.

SB-C600E. (Foto: Technics)

SB-C600E

Den samme behandling har koaksialenheden i den kompakte SB-C600E fået. Sidstnævnte er ikke i butikkerne før i december, men vi ved allerede nu, at prisen bliver 7.199 kroner parret.

Annonce

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.