Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Technics SL-100C

Billigere udgave af testvinder.

De ser til forveksling ens ud, testvinderen SL-1500C og den nye Technics SL-100C. Begge er direkte drevne pladespillere med en S-formet arm i aluminium, der hviler på et solidt chassis med solid dæmpning på indersiden og kraftige, dæmpede fødder.

Sensationelt god pladespiller Her er pladespilleren for dem, der elsker musik, hvad enten de er hi-fi-interesserede eller ej.

Pladespilleren leveres med en præmonteret Audio Technica VM95C-pickup på et aftageligt pickup-hus, støvlåg og elektronisk hastighedsvælger.

Den har den samme kerneløse og børsteløse motor, der er bygget til at modvirke cogging (elektriske vibrationer), og har også automatisk armløft, når pladesiden er spillet færdig. Det kan i øvrigt slås fra.

Technics har sparet penge ved at udelade det phono-trin, som SL-1500C har indbygget, og den har heller ikke pitch-kontrol og strobelys, som man finder på SL-1200 MK7.

Technics SL-100C er i salg fra juni, i sort, og koster 6.999 kroner.

Annonce

For de mere DJ-orienterede er det værd at nævne, at den legendariske SL-1200 MK7 nu også bliver tilgængelig i sølv; den hedder så SL-1200 MK7 EG.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Billigere udgave af testvinder.

Billigere udgave af testvinder.

Billigere udgave af testvinder.

Billigere udgave af testvinder.

Billigere udgave af testvinder.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.