TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Technics SL-100C

Billigere udgave af testvinder.

forfatter
Publiceret 25/04/2021 - 12:06

De ser til forveksling ens ud, testvinderen SL-1500C og den nye Technics SL-100C. Begge er direkte drevne pladespillere med en S-formet arm i aluminium, der hviler på et solidt chassis med solid dæmpning på indersiden og kraftige, dæmpede fødder.

Læs også Sensationelt god pladespiller Her er pladespilleren for dem, der elsker musik, hvad enten de er hi-fi-interesserede eller ej.

Pladespilleren leveres med en præmonteret Audio Technica VM95C-pickup på et aftageligt pickup-hus, støvlåg og elektronisk hastighedsvælger.

Den har den samme kerneløse og børsteløse motor, der er bygget til at modvirke cogging (elektriske vibrationer), og har også automatisk armløft, når pladesiden er spillet færdig. Det kan i øvrigt slås fra.

Technics har sparet penge ved at udelade det phono-trin, som SL-1500C har indbygget, og den har heller ikke pitch-kontrol og strobelys, som man finder på SL-1200 MK7.

Technics SL-100C er i salg fra juni, i sort, og koster 6.999 kroner.

For de mere DJ-orienterede er det værd at nævne, at den legendariske SL-1200 MK7 nu også bliver tilgængelig i sølv; den hedder så SL-1200 MK7 EG.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu kan du designe dit helt eget Burmester-stereo Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.
Billig indgangsbillet til højopløst lyd Streaming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en nem måde at streame højopløst lyd på.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Prisbelønnet RIAA i ny udgave Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L
Det bedste køb i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskabets 30-års jubilæum med stil og finesse.
Stranger Things får spatial audio Fjerde sæson af Stranger Things kommer lige straks til at lyde endnu bedre.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend