TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Technics SL-100C

Billigere udgave af testvinder.

De ser til forveksling ens ud, testvinderen SL-1500C og den nye Technics SL-100C. Begge er direkte drevne pladespillere med en S-formet arm i aluminium, der hviler på et solidt chassis med solid dæmpning på indersiden og kraftige, dæmpede fødder.

Sensationelt god pladespiller Her er pladespilleren for dem, der elsker musik, hvad enten de er hi-fi-interesserede eller ej.

Pladespilleren leveres med en præmonteret Audio Technica VM95C-pickup på et aftageligt pickup-hus, støvlåg og elektronisk hastighedsvælger.

Den har den samme kerneløse og børsteløse motor, der er bygget til at modvirke cogging (elektriske vibrationer), og har også automatisk armløft, når pladesiden er spillet færdig. Det kan i øvrigt slås fra.

Technics har sparet penge ved at udelade det phono-trin, som SL-1500C har indbygget, og den har heller ikke pitch-kontrol og strobelys, som man finder på SL-1200 MK7.

Technics SL-100C er i salg fra juni, i sort, og koster 6.999 kroner.

For de mere DJ-orienterede er det værd at nævne, at den legendariske SL-1200 MK7 nu også bliver tilgængelig i sølv; den hedder så SL-1200 MK7 EG.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede