Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sony SRS-XV900

Spiller dundrende højt i 25 timer.

Skrevet af / 14/09/2022 - 14:47
Sony SRS-XV900

Man kan måske kalde det en fejl fra Sonys side at henlægge lanceringen af ​​festhøjttaleren SRS-XV900 til efteråret, men det er trods alt ikke kun om sommeren, at man kan danse til tordnende høj musik. SRS-XV900 ankommer i butikkerne til oktober og bliver Sonys hidtil mest kraftfulde festhøjttaler. Og også den med den største højttalerflade. Festboksen, der vejer 25 kg, har hjul at rulle på, og har tilmed et genopladeligt batteri, der kan holde festen i gang i op til 25 timer.

Som alle højttalere af denne type har den blinkende LED-lys, der pulserer i takt med musikken, samt indgang til guitar og mikrofon. Den har selvfølgelig også karaokefunktion, og DJs kan lave lydeffekter fra touchpanelet på toppen.

SRS XV900 hero gradation01 Large
SRS XV900 (Foto: Sony)

Højttaleren består af flere enheder, herunder en firkantet 32 ​​x 32 cm bashøjttaler, som vi ikke har set på en Sony-højttaler siden APM-serien i 80’erne. Seks diskant-enheder er placeret 360º, så alle omkring højttaleren kan høre lyden lige godt, og hvis du synes, der er for lidt punch i bassen, kan du slå megabas til, som skruer endnu mere op for basniveauet.

SRS XV900 hero01 Large
SRS XV900 (Foto: Sony)

Festhøjttaleren kan også tilsluttes en TV-skærm via den optiske indgang, og har endda en separat TV-tilstand for klarere TV-lyd. Den kan også oplades på kun 10 minutter til en spilletid på op til tre timer. Rart at vide, hvis du har glemt at lade op inden gæsterne kommer.

SRS XV900 er prissat til 10.000 kroner, og er dermed i den øverste klasse af festhøjttalere, både hvad angår pris og størrelse.

764087 2 SNY XV900 Size Comparison XP700 XP500 XV900
XV900, XP700 og XP500 (Foto: Sony)

Sony SRS-XP500

Party-stemning for alle pengene

Hvis man går op i en lidt større størrelse, får man meget federe lyd til sommerfesten.

Læs mere
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Gæt hvad dette er!

Scroll to Top