Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Skræddersy det perfekte stereoanlæg

Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.

Skrevet af / 11/08/2022 - 11:13
Skræddersy det perfekte stereoanlæg

Hører du til dem, som drømmer om at designe et komplet hi-fi-system, sammensat af separate komponenter fra en og samme producent? Med den nye app Compose fra Burmeister kan du gøre netop det. Men det kan blive dyrt at føre drømmen ud i livet!

https://www.youtube.com/watch?v=L5gIMBER-NU&t=1s

Burmester Compose app

I den nye app, som netop er lanceret til iPhone og iPad, kan du frit vælge blandt Burmeisters brede sortiment af højttalere, forstærkere og lydkilder og sammensætte et komplet musikanlæg. Du kan derefter teste placeringen i eget hjem ved hjælp af Augmented Reality (AR).

Her er, hvad Burmester selv siger om app’en:

Oplev forstærkere, højttalere eller et komplet Burmester-system nærmest som i dit eget hjem. Forstå og bliv fortrolig med dimensioner, kontroller og materialer. Derudover kan du oprette, gemme og dele dine egne systemkombinationer. Alt dette er muligt i en behagelig, interaktiv oplevelse. Med et screenshot kan du efterfølgende forhøre dig hos forhandleren om tilgængeligheden af ​​dit valgte system hos forhandleren, få teknisk information om dine favoritter eller se produktbilleder i en fuld 360° visning.

Apple iOS-versionen er tilgængelig her (link til App Store), men Android-versionen lader vente på sig.

Burmester1
Sådan kan det færdige resultat se ud, efter at man har leget lidt med Burmester-app’en. (Skærmbillede fra Burmester Compose til iPhone)

Tysk hi-fi, når det er bedst

Blandt hi-fi-entusiaster burde yderligere introduktion til Burmester Audiosysteme ikke være nødvendigt: Den tyske virksomhed blev grundlagt af nu afdøde Dieter Burmester i 1978 og er kendt for sine ekstravagante hi-fi-komponenter i high-end-klassen. Burmester er også blevet en anerkendt leverandør af bilstereoanlæg og er fast leverandør af premium-anlæg til bl.a Mercedes og Porsche.

Burmester5 Burmester3 Burmester 4
<
>
Burmester er leveringsdygtige i komplette high-end musikanlæg i flere prisklasser. Som her i Top Line-serien ...

 

 

 

Læs også disse artikler om Burmester

High End 2022: Burmester 218 og 216

Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.

Læs mere

Mercedes EQS med Burmester Surround Sound System

Elektrisk luksus

Mercedes EQS byder på fortræffelige køreegenskaber, luksuriøs komfort og rækkevidde nok til, at man kan tage den lange vej hjem. En koncertsal på fire hjul!

Læs mere

Porsche Taycan Cross Turismo med Burmester-anlæg

Audiofil racerbil

Er du på jagt efter en praktisk og komfortabel sportsvogn med god lyd til turen? Så er Taycan Cross Turismo med Burmester-anlæg et glimrende valg.

Læs mere
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Aston Martin med B&W: Koncertlyd i verdens første Super Tourer

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Scroll to Top