TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Skræddersy det perfekte stereoanlæg

Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.

forfatter
Publiceret 11/08/2022 - 11:13

Hører du til dem, som drømmer om at designe et komplet hi-fi-system, sammensat af separate komponenter fra en og samme producent? Med den nye app Compose fra Burmeister kan du gøre netop det. Men det kan blive dyrt at føre drømmen ud i livet!

Burmester Compose app

I den nye app, som netop er lanceret til iPhone og iPad, kan du frit vælge blandt Burmeisters brede sortiment af højttalere, forstærkere og lydkilder og sammensætte et komplet musikanlæg. Du kan derefter teste placeringen i eget hjem ved hjælp af Augmented Reality (AR).

Her er, hvad Burmester selv siger om app’en:

Oplev forstærkere, højttalere eller et komplet Burmester-system nærmest som i dit eget hjem. Forstå og bliv fortrolig med dimensioner, kontroller og materialer. Derudover kan du oprette, gemme og dele dine egne systemkombinationer. Alt dette er muligt i en behagelig, interaktiv oplevelse. Med et screenshot kan du efterfølgende forhøre dig hos forhandleren om tilgængeligheden af ​​dit valgte system hos forhandleren, få teknisk information om dine favoritter eller se produktbilleder i en fuld 360° visning.

Apple iOS-versionen er tilgængelig her (link til App Store), men Android-versionen lader vente på sig.

Burmester1
Sådan kan det færdige resultat se ud, efter at man har leget lidt med Burmester-app’en. (Skærmbillede fra Burmester Compose til iPhone)

Tysk hi-fi, når det er bedst

Blandt hi-fi-entusiaster burde yderligere introduktion til Burmester Audiosysteme ikke være nødvendigt: Den tyske virksomhed blev grundlagt af nu afdøde Dieter Burmester i 1978 og er kendt for sine ekstravagante hi-fi-komponenter i high-end-klassen. Burmester er også blevet en anerkendt leverandør af bilstereoanlæg og er fast leverandør af premium-anlæg til bl.a Mercedes og Porsche.

Burmester5 Burmester3 Burmester 4
<
>
Burmester er leveringsdygtige i komplette high-end musikanlæg i flere prisklasser. Som her i Top Line-serien ...

 

 

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!
blank

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
blank

Læs også disse artikler om Burmester

High End 2022: Burmester 218 og 216

Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216

Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.

Mercedes EQS med Burmester Surround Sound System

Den bedste elbil?

Mercedes EQS byder på fortræffelige køreegenskaber, luksuriøs komfort og rækkevidde nok til, at man kan tage den lange vej hjem. En koncertsal på fire hjul!

Porsche Taycan Cross Turismo med Burmester-anlæg

Sød musik i Cross Turismo

Er du på jagt efter en praktisk og komfortabel sportsvogn med god lyd til turen? Så er Taycan Cross Turismo med Burmester-anlæg et glimrende valg.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
blank
blank
For øje og øre Hos den skandinaviske designvirksomhed Poasana er ideen om et sundt lydmiljø en vigtig komponent for at opnå øget livskvalitet og generel velvære.
Jo, du har også råd til et forstærkersæt Et forstærkersæt med separate komponenter til samme pris som en mellemgod multirumshøjttaler? Det kan faktisk godt lade sig gøre!
blank
Måske den bedste i sin klasse McIntosh har opdateret MA9000 til 9500, og gjort vores yndlingsforstærker mere alsidig, og bare endnu bedre.
blank
Ny Platinum 3G-serie fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum og lancerer nye flagskibshøjttalere.
blank
Ny 700-serie med højttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end højttalerne i 800-serien.
blank
Nu bliver Lyngdorf-forstærkeren endnu bedre Med Tidal Connect og fuld decoding af MQA-filer bliver den kompakte forstærker et endnu bedre køb
Følg Lyd & Billede