Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Simpel NAD-streamer

NAD's billige CS1 kan afspille din musik direkte fra mobilen. Du behøver ikke installere en særlig app.

Skrevet af / 27/01/2023 - 10:36
Simpel NAD-streamer

Streaming af musik til hi-fi-anlægget plejer at kræve en særlig app. Det betyder valget mellem systemer som Bluesound, HEOS med flere, hvor man typisk skal oprette en konto. Hvilket kan være en unødvendigt omstændig måde, når man bare vil spille musik fra den Tidal eller Spotify, man allerede har på mobilen.

Læs også Streaming og multirum til din forstærker Argon Audio Solo kan opgradere din klassiske analoge forstærker med lyd-streaming i ordentlig kvalitet.

NAD CS1 er en simpel streamer uden multirumssystemer og egen app, men med mulighed for at modtage streamet lyd på mange måder. CS1 har Bluetooth-, Ethernet- og Wi-Fi-tilslutning og understøtter Apple AirPlay 2, Google Chromecast, UPnP, Spotify Connect, Tidal Connect og Roon. CS1 kan afspille lyd i høj opløsning, op til 24-bit/192kHz, og klarer også at dekode MQA-optagelser for at lytte i “masterkvalitet ” på Tidal.

NAD CS1 har et analog linjeudgang (stereo RCA) og både koaksial og optisk digitaludgang, hvis du foretrækker at bruge forstærkerens DAC.

Der er både analoge og digitale udgange på NAD CS1. (Foto: NAD)

Vi har ikke fået en dansk pris på NAD CS1 endnu, men når den bliver tilgængelig i marts, kommer den til at koste EUR 399, så vi regner med en pris lige under 3.000 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top