TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Rotel S14 streamingforstærker

Har indbygget streaming og DAC.

forfatter
Publiceret 05/12/2022 - 18:54

Rotel S14 er en helt ny streaming-forstærker, du skal bare tilslutte højttalere, så har du et fuldgyldigt stereoanlæg med alt inkluderet.

Det vil sige, Rotel S14 mangler en HDMI-indgang, og den har heller ikke en pladespillerindgang. Men den har en analog indgang, der kan bruges til en pladespiller med indbygget phono-trin.

Den har også optisk, koaksial og digital USB-indgang, samt streaming over Ethernet, aptX HD Bluetooth og wi-fi.

Foto: Rotel

Der er desuden en subwoofer-udgang på S14, som har en digitalkonverter fra ESS på indersiden, som understøtter op til 24-bit / 384 Khz lydfiler inklusive MQA-filer.

Læs også: Naim Uniti Atom – Drømmeforstærker i miniformat

Man kan streame med Spotify Connect, Tidal og Qobuz. Den støtter også Apple AirPlay 2 og Google Chromecast, ligesom den er Roon Ready.

Foto: Rotel

Forstærkertrinnet kører i traditionel klasse AB og leverer 80 watt effekt pr. kanal og så meget som 150 watt i 4 ohm. Det lover godt også for dem, som har tungtdrevne højttalere.

Forstærkeren har en 3,5 mm udgang til hovedtelefoner på fronten og en farveskærm, der viser albumcovers og information om, hvad og hvem der spilles. Der kommer også en app til S14, som gør det muligt at styre alle funktionerne, inklusive playlister i Tidal eller Qobuz.

Rotel S14 vil også blive tilgængelig i sort, prisen for sølv eller sort er opgivet til 2.700 euro.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.

Rotel Michi X3

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Primare + Roon: Nu sker det! Nu får din Primare Prisma-forstærker endelig fuld og total Roon-understøttelse!
lbpluss
Streaming uden bøvl med NAD CS1 NAD's billige CS1 kan afspille din musik direkte fra mobilen. Du behøver ikke installere en særlig app.
lbpluss
Endelig får Hegels forstærkere AirPlay 2 Hegels forstærkere får bedre streamingfunktion med AirPlay 2 og understøtter dermed også dit Smart Home bedre.
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
Retroforstærker for samlere NAD C 3050 LE er en næsten perfekt replika af den forstærker, der definerede NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?
Følg Lyd & Billede