Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer

Rotel Michi X3

Skrevet af / 18/01/2021 - 10:53
Rotel Michi X3

Det er fristende at kalde Michi et nyt high-end-undermærke af japanske Rotel, selv om navnet først dukkede op i high-end-produkter i 1991. I 2019 blev Michi-navnet genoplivet med forstærkersættet P5 og M8 og stereo-effektforstærkeren S5. Og med et par nye integrerede forstærkere kan man nu endelig kalde det en familie. Michi X3 er den mindste og billigste, men det betyder absolut ikke, at den er en miniput.

Michi-produkterne er temmelig minimalistiske udenpå, men bygget som kampvogne. Det samme gælder X3, som er den mindste i familien, men alligevel solidt bygget. Den er 2 cm bredere end normalt, så den fylder godt. Og med næsten 30 kilo på badevægten oser den af byggekvalitet som få andre.

Forstærkeren har kun én måde at streame musik på, og det er med Bluetooth. Ja, du læste rigtigt. Tanken er nok, at det skal være en brugervenlig måde for andre familiemedlemmer at afspille musik på, når entusiasten er bortrejst. Men det er alligevel mærkeligt at producere en så dyr forstærker med digitalkonvertering, men uden ordentlige muligheder for streaming.

Her kunne de godt have taget sig råd til AirPlay eller Chromecast som minimum, også gerne Roon-understøttelse.

Konklusion

At Rotel Michi X3 er den mindste forstærker under Michi-paraplyen, betyder absolut ikke, at den er lille. Den er nemlig både stor, tung og dejligt kapabel. Med 2 x 200 watt i 8 ohm og hele 350 watt i 4 ohm kan den drive, hvad det skal være. Og den gør det med ynde, når musikken kræver det, og den rene vildskab, når dét dikteres.

Her får du i pose og sæk, så det er fristende at svare “alle!”, når nogen spørger, hvem forstærkeren er lavet til. Den er nemlig fuldstændig ligeglad med musikgenrer og højttalere. Her kommer musikken ud, som den er indspillet, og det med fuld kontrol.

Glimrende digitalkonvertering og et væld af digitale indgange er en ekstra bonus.

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Nyhed

Elgigantens medarbejdere på efteruddannelse

På Elgiganten Campus introduceres kædens medarbejdere til den nyeste elektronik, så kunderne kan få den bedst mulige service.
Læs mere
Scroll to Top