TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Pro-Ject MaiA DS3 og Stereo Box S3 BT

To integrerede forstærkere - en enkel og en avanceret.

forfatter
Publiceret 21/11/2022 - 14:35

Heldigvis er det stadig muligt at anskaffe sig bedre lyd uden at røve en bank. Der produceres stadig budgetvenlig hi-fi, og Pro-Ject er en af de fabrikanter, der har det største udvalg i den gode ende af prisskalaen. Og nej, her snakker vi ikke kun om de prisbillige pladespillere fra Pro-Ject, men også om små forstærkerbokse som disse.

Pro-Ject MaiA DS3 og Stereo Box S3 BT er to integrerede forstærkere med Bluetooth. Til to forskellige behov, og to forskellige budgetter. Stereo Box S3 BT er til 399 Euro den mest overkommelige, med 40 w effekt i hver kanal, og streaming via Bluetooth aptX HD. Den har kun to analoge indgange, men det er tiltrækkeligt for de fleste af dem, som bare skal bruge en enkel forstærker til et par små højttalere.

Stereo Box S3 BT

Denne forstærker har faktisk en udgang til subwoofer eller til en ekstern forstærker, eller et par aktive højttalere. I lighed med MaiA DS3, kan også Stereo Box S3 BT leveres i sort eller sølvgrå.

Stereo Box S3 BT bagside

Pro-Ject MaiA DS3 er også udstyret med Bluetooth aptX HD, men her får man hele 140 w effekt pr. kanal, og mange flere indgange. Blandt de i alt ni indgange er der fire digitale, inklusive USB, med understøttelse af 24-bit/192 kHz lydfiler, og blandt disse fire analoge indgange, er der også en til en pladespiller. Med enten MC- eller MM-pickup.

Pro-Ject MaiA DS3 bagside

Som man kan se, har MaiA DS3DS3 også subwoofer-udgang, og to udgange til f.eks. aktive højttalere, eller en ekstra forstærker, som også kan styres via fjernbetjeningen.

Forstærkerens digitale konverter er en PCM 1795DB med 32-bit/192 kHz; en såkaldt Delta-Sigma DAC, som understøtter højopløst lyd fra digitale lydkilder.

MaiA DS3 er prissat til 1.199 Euro i sort eller sølvgrå.

MaiA DS3 og CD-Box-DS3 med en Classic pladespilller. Alle fotos: Pro-Ject

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Pro-Ject CD Box RS2 T

Afspilleren der redder CD-samlingen

Hvis du har brug for en ny CD-afspiller, er Pro-Jects CD Box måske alt, hvad du behøver.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Pladespiller helt i top Reloops flagskibspladespiller fortjener en plads hos alle vinylentusiaster, som sætter lydkvaliteten først.
lbpluss
Fuldt hus på Hi-Fi i Aarhus Efter tre års ventetid var der fyldt med både udstyr og gæster på den aarhusianske high end-messe.
lbpluss
Den fedeste pladespiller vi har testet Det eneste problem med Audio-Technicas jubilæumspladespiller er, at du ikke kan få fat i den.
Fantastisk velspillende streamingreceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, den ligner en million, og den lyder fænomenalt godt.
lbpluss
Musikstreameren, som spiller alt - og driver dine hovedtelefoner FiiO R7 er en stationær musikstreamer, som kan næsten alt. Takket være Android-operativsystemet.
Følg Lyd & Billede