Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Naim-lyd til hovedtelefonerne

Sidste nyt fra Naim: Den prisbelønnede Uniti Atom genopstår som dedikeret hovedtelefonforstærker.

Skrevet af / 11/05/2021 - 16:00
Naim-lyd til hovedtelefonerne

Hvis du er ivrig “head-fi”-entusiast, kan det betale sig at spidse ører nu. Naims alsidige Uniti-serie har nemlig netop fået et nyt familiemedlem, der er rettet specielt mod hovedtelefonbrugere!

Den nye Uniti Atom Headphone Edition er en “hovedtelefonoptimeret” version af den populære forstærker, som også inkluderer en komplet netværksafspiller med digitalkonverter (DAC).

Naim Uniti Headphone Edition

Mens den originale Uniti Atom er lavet til at drive højttalere, er Headphone Edition (som navnet antyder) en ren hovedtelefonforstærker. Og Naim ser heller ikke ud til at have sparet på godterne denne gang: Headphone Edition bruger angiveligt teknologi fra de prestigefyldte Statement-forstærkere i strømforsyningen og skal ifølge producenten selv kunne drive stort set alle hovedtelefoner – inklusive de kræsne Focal Utopia – uden problemer.

Læs også Focal Utopia Ligesom Formel 1 udvider grænserne for, hvad man kan med biler, har Focal med Utopia taget hovedtelefoner et skridt videre.

Naim Uniti Atom HE er også en alsidig musikafspiller med indbygget understøttelse af streaming-tjenester som Qobuz, Tidal og Spotify samt AirPlay 2, Bluetooth og Chromecast, ligesom den er Roon Ready, hvilket alt sammen giver endnu flere streaming-muligheder. Derudover har den selvfølgelig analoge og digitale indgange plus USB.

na4 na5
<
>
Specifikationer II.

Kan også bruges som forforstærker

Udgangstrinet byder på gode tilslutningsmuligheder for forskellige typer hovedtelefoner med bl.a. balancerede XLR- og Pentaconn-udgange samt standard 6,3 mm jack-stik og RCA.

Naim fremhæver også muligheden for at bruge Uniti Atom HE som forforstærker til aktive højttalere – eller effektforstærker tilsluttet passive højttalere.

Læs også God jul med premium-hovedtelefoner Køb traditionelle hørebøffer for de penge, du havde tænkt dig at bruge på trådløse støjdræbere.

Pris og tilgængelighed

Naim Uniti Atom Headphone Edition bliver i tilgængelig til levering i juni/juli til en vejledende pris af 23.900 kroner.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Revuelto får bedre lyd

Streamer og streamingforstærkere fra Arcam

Guitarformet kendis-pladespiller

Heftig mono-topmodel fra Mola Mola

Dansk debut i særklasse

Nu har de lavet en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbage

Den så vi ikke komme

Polsk hi-fi er en ting

Denne har du næppe set før

Specialmodel i Lamborghini-farver

Scroll to Top