TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Naim-lyd til hovedtelefonerne

Sidste nyt fra Naim: Den prisbelønnede Uniti Atom genopstår som dedikeret hovedtelefonforstærker.

forfatter
Publiceret 11/05/2021 - 16:00

Hvis du er ivrig “head-fi”-entusiast, kan det betale sig at spidse ører nu. Naims alsidige Uniti-serie har nemlig netop fået et nyt familiemedlem, der er rettet specielt mod hovedtelefonbrugere!

Den nye Uniti Atom Headphone Edition er en “hovedtelefonoptimeret” version af den populære forstærker, som også inkluderer en komplet netværksafspiller med digitalkonverter (DAC).

Naim Uniti Headphone Edition

Mens den originale Uniti Atom er lavet til at drive højttalere, er Headphone Edition (som navnet antyder) en ren hovedtelefonforstærker. Og Naim ser heller ikke ud til at have sparet på godterne denne gang: Headphone Edition bruger angiveligt teknologi fra de prestigefyldte Statement-forstærkere i strømforsyningen og skal ifølge producenten selv kunne drive stort set alle hovedtelefoner – inklusive de kræsne Focal Utopia – uden problemer.

Læs også Focal Utopia Ligesom Formel 1 udvider grænserne for, hvad man kan med biler, har Focal med Utopia taget hovedtelefoner et skridt videre.

Naim Uniti Atom HE er også en alsidig musikafspiller med indbygget understøttelse af streaming-tjenester som Qobuz, Tidal og Spotify samt AirPlay 2, Bluetooth og Chromecast, ligesom den er Roon Ready, hvilket alt sammen giver endnu flere streaming-muligheder. Derudover har den selvfølgelig analoge og digitale indgange plus USB.

na4 na5
<
>
Specifikationer II.

Kan også bruges som forforstærker

Udgangstrinet byder på gode tilslutningsmuligheder for forskellige typer hovedtelefoner med bl.a. balancerede XLR- og Pentaconn-udgange samt standard 6,3 mm jack-stik og RCA.

Naim fremhæver også muligheden for at bruge Uniti Atom HE som forforstærker til aktive højttalere – eller effektforstærker tilsluttet passive højttalere.

Læs også God jul med premium-hovedtelefoner Køb traditionelle hørebøffer for de penge, du havde tænkt dig at bruge på trådløse støjdræbere.
9 hodetelefoner 2020

Pris og tilgængelighed

Naim Uniti Atom Headphone Edition bliver i tilgængelig til levering i juni/juli til en vejledende pris af 23.900 kroner.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Nye og bedre musik-streamere fra Auralic Æstetik, isolering og vibrationsdæmpning har fået en overhaling i Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1, ligesom afspillerne endelig understøtter AirPlay 2.
Nu kan du designe dit helt eget Burmester-stereo Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.
Billig indgangsbillet til højopløst lyd Streaming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en nem måde at streame højopløst lyd på.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Prisbelønnet RIAA i ny udgave Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend