TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mission-DAC til skrivebordet

Mission LX Connect DAC er en kombineret digitalkonverter, forforstærker og hovedtelefonforstærker.

forfatter
Publiceret 26/11/2022 - 12:00

Mission er et navn, som de fleste af os nørder har kendt siden vores ungdom for temmelig længe siden.

Firmaet er i dag en del af International Audio Group, men har i 2022 genoptaget hi-fi-produkionen på engelsk grund. Blandt andet i form af en ny version af højttalerklassikeren Mission 770, som vi glæder os til at teste, når vi kan lægge hånd på et sæt.

Nu lancerer Mission en interessant udseende lille enhed, som sandsynligvis kan bruges i lige høj grad på skrivebordet, som i forbindelse med et sæt aktive højttalere i stuen.

Mission LX Connect DAC en en kompakt enhed, der kan bruges på skrivebordet som hovedtelefonforstærker eller kombineres med et sæt aktive højttalere. (Foto: Mission)

Mission LX Connect DAC er en selvstændig digital-til-analog konverter, forforstærker og hovedtelefonforstærker. Den er ifølge Mission designet til at fungere som en central for alle musikkilder med analoge, optiske og Koaksiale digitale indgange. Den har også en HDMI ARC-indgang for TV-lyd. Man kan bruge mobilen som trådløs kilde via Bluetooth (med aptX).

Der er indgange for de fleste lydkilder, herunder TV-lyd via HDMI. (Foto: Mission)

Digitalkonverteren er en Sabre 32 ES9018K2M, og Mission Mission har udnyttet ekspertisen fra søsterselskabet Audiolab til at skabe grænsefladen i LX Connect DAC’en. Enheden er desuden Roon-certifceret.

Pris og tilgængelighed

Mission LX Connect DAC koster 3.499 kroner. Mission forhandles i Danmark af HiFi-freaks.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Primare + Roon: Nu sker det! Nu får din Primare Prisma-forstærker endelig fuld og total Roon-understøttelse!
lbpluss
Streaming uden bøvl med NAD CS1 NAD's billige CS1 kan afspille din musik direkte fra mobilen. Du behøver ikke installere en særlig app.
lbpluss
Endelig får Hegels forstærkere AirPlay 2 Hegels forstærkere får bedre streamingfunktion med AirPlay 2 og understøtter dermed også dit Smart Home bedre.
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
Retroforstærker for samlere NAD C 3050 LE er en næsten perfekt replika af den forstærker, der definerede NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?
Følg Lyd & Billede