Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Mission-DAC til skrivebordet

Mission LX Connect DAC er en kombineret digitalkonverter, forforstærker og hovedtelefonforstærker.

Skrevet af / 26/11/2022 - 12:00
Mission-DAC til skrivebordet

Mission er et navn, som de fleste af os nørder har kendt siden vores ungdom for temmelig længe siden.

Firmaet er i dag en del af International Audio Group, men har i 2022 genoptaget hi-fi-produkionen på engelsk grund. Blandt andet i form af en ny version af højttalerklassikeren Mission 770, som vi glæder os til at teste, når vi kan lægge hånd på et sæt.

Nu lancerer Mission en interessant udseende lille enhed, som sandsynligvis kan bruges i lige høj grad på skrivebordet, som i forbindelse med et sæt aktive højttalere i stuen.

Mission LX Connect DAC en en kompakt enhed, der kan bruges på skrivebordet som hovedtelefonforstærker eller kombineres med et sæt aktive højttalere. (Foto: Mission)

Mission LX Connect DAC er en selvstændig digital-til-analog konverter, forforstærker og hovedtelefonforstærker. Den er ifølge Mission designet til at fungere som en central for alle musikkilder med analoge, optiske og Koaksiale digitale indgange. Den har også en HDMI ARC-indgang for TV-lyd. Man kan bruge mobilen som trådløs kilde via Bluetooth (med aptX).

Der er indgange for de fleste lydkilder, herunder TV-lyd via HDMI. (Foto: Mission)

Digitalkonverteren er en Sabre 32 ES9018K2M, og Mission Mission har udnyttet ekspertisen fra søsterselskabet Audiolab til at skabe grænsefladen i LX Connect DAC’en. Enheden er desuden Roon-certifceret.

Pris og tilgængelighed

Mission LX Connect DAC koster 3.499 kroner. Mission forhandles i Danmark af HiFi-freaks.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Gæt hvad dette er!

Scroll to Top