TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mission 770 genopstår – i England

Mission 770 er tilbage. Og det samme er Missions højttalerproduktion på engelsk jord.

forfatter
Publiceret 22/03/2022 - 11:20

En af klassikerne i den engelske højttalerhistorie, Mission 770, er tilbage. Konstruktionen stammer oprindelig fra 1978, men er nu atter i sat i produktion. Og ikke blot det, men Mission bygges atter på engelsk jord. IAG (International Audio Group), der i dag ejer Mission, har valgt at lægge produktionen i Huntingdon i England, hvor Mission oprindelig blev bygget.

IAG havde allerede sin udviklingsafdeling i Huntingdon, men har nu udvidet med en 800 kvadratmeters højttalerfabrik. Mission flyttede for mange år siden produktionen til Asien for at spare penge. Men i en tid med coronanedlukninger, høje brændstofpriser og Brexit er det pludselig blevet attraktivt at trække produktionen hjem i England.

770 Light BG Artistic 22
Mission 770 er en af klassikerne. Og nu kan den købes igen. (Foto: IAG)

Den genskabte Mission 770 ligner sit 44 år gamle forbillede med 8″ basenhed med mælkefarvet polypropylenmembran og 28 mm diskantdome, men er naturligvis opdateret med moderne komponenter fra inderst til yderst. Kabinettet, der har den velkendte hvide front, fås i valnøddefiner og sort. Et stativ er med i prisen, som er 33.999 kroner for et sæt.

Vi vender tilbage med en test.

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend