TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mission 770 genopstår – i England

Mission 770 er tilbage. Og det samme er Missions højttalerproduktion på engelsk jord.

forfatter
Publiceret 22/03/2022 - 11:20

En af klassikerne i den engelske højttalerhistorie, Mission 770, er tilbage. Konstruktionen stammer oprindelig fra 1978, men er nu atter i sat i produktion. Og ikke blot det, men Mission bygges atter på engelsk jord. IAG (International Audio Group), der i dag ejer Mission, har valgt at lægge produktionen i Huntingdon i England, hvor Mission oprindelig blev bygget.

IAG havde allerede sin udviklingsafdeling i Huntingdon, men har nu udvidet med en 800 kvadratmeters højttalerfabrik. Mission flyttede for mange år siden produktionen til Asien for at spare penge. Men i en tid med coronanedlukninger, høje brændstofpriser og Brexit er det pludselig blevet attraktivt at trække produktionen hjem i England.

770 Light BG Artistic 22
Mission 770 er en af klassikerne. Og nu kan den købes igen. (Foto: IAG)

Den genskabte Mission 770 ligner sit 44 år gamle forbillede med 8″ basenhed med mælkefarvet polypropylenmembran og 28 mm diskantdome, men er naturligvis opdateret med moderne komponenter fra inderst til yderst. Kabinettet, der har den velkendte hvide front, fås i valnøddefiner og sort. Et stativ er med i prisen, som er 33.999 kroner for et sæt.

Vi vender tilbage med en test.

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Nakamichi vækker dragen til live! Soundbaren har i alt 21 kanaler og Dolby Atmos surround.
Tjek den heftige JBL-soundbar Bar 1300 er JBL's hidtil bedste og mest avancerede soundbar, som skal give os ægte biograffølelse derhjemme.
LG's soundbars tilpasses rummet LG's nye soundbars SC9 og SE6 skal give omsluttende lyd og en række alsidige funktioner.
Følg Lyd & Billede