Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

FiiO SR11 – Musikstreameren lover at sætte ny standard

Hvis både lydkvalitet og pris er vigtig for dig, lover Fiio at dække begge behov med den nye streamer FiiO SR11.

Skrevet af / 13/06/2024 - 09:00
FiiO SR11 – Musikstreameren lover at sætte ny standard

Vi lever i en tid, hvor både lydkvalitet og pris betyder noget, og kinesiske FiiO har netop lanceret et produkt, der lover at levere på begge fronter. Den nye FiiO SR11 musikstreamer er her, og den vil ifølge producenten forandre spillet for musikentusiaster over hele verden.

FiiO SR11: Lille, men fed

FiiO SR11 er ikke bare en hvilken som helst streamer; den understøtter tabsfri musikmodtagelse i høj kvalitet til den beskedne pris af knap 99 dollar. Det lover godt for dem, der gerne vil have mest muligt for pengene.

Foto: FiiO

Forbedr dit eksisterende anlæg

SR11 er ideel til at koble til et ældre hi-fi-anlæg eller aktive højttalere og give nyt og moderne liv til din eksisterende opsætning. Med understøttelse af AirPlay, DLNA og Roon Ready kan du nyde din yndlingsmusik fra alle streamingtjenester som Tidal, Apple Music, Spotify, Deezer og YouTube Music. Eller hvad det nu måtte være. Og to-bånds Wi-Fi og en Ethernet-port sikrer en stabil forbindelse.

Læs også Dine hovedtelefoner fortjener denne forstærker FiiO K9 Pro ESS kan drive så godt som alle typer hovedtelefoner, og så har den desuden alt hvad du har brug for af digitale og analoge indgange. Også Bluetooth!

Masser af power

Et af de mest imponerende aspekter ved SR11 er dens størrelse. Den er lille nok til at kunne stå på ethvert skrivebord eller natbord, men man skal ikke lade sig narre af dens beskedne dimensioner. Med sin X2000-multikerneprocessor er den bygget til at håndtere selv de mest krævende lydfiler, herunder 768 kHz / 32-bit og DSD256.

Foto: FiiO

Fleksible tilslutningsmuligheder

Når det gælder tilslutninger, har SR11 både optisk, koaksial, USB-A og USB-C digitale indgange, hvilket betyder, at du kan tilslutte den til næsten hvad som helst. For eksempel FiiO’s K11 DAC og hovedtelefonforstærker for at få et komplet hi-fi-system på skrivebordet.

Enkel brug med fuld kontrol

Designet er både stilfuldt og funktionelt med et aluminiumskabinet og en LCD-skærm. Der medfølger også en fjernbetjening, så man kan foretage indstillinger og skifte mellem enheder fra lænestolen.

FiiO SR11 remote-resized
Foto: FiiO

Tilgængelig nu

Har man ikke tålmodighed til at vente på, at FiiO SR11 på vanlig vis når frem til de lokale hi-fi-forhandlere, kan man bestille produktet nu fra FiiO’s officielle AliExpress-butik. Der koster den 870 kroner inklusive moms og forsendelse.

Mere info: fiio.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Ny topmodel i Regas MM pickup-serie

Gennemsigtig kassetteafspiller vækker begejstring

Kompakt streaming-forstærker

Forstærkeren "ingen" har råd til

Airplay: Lossless, så lossy, så lossless igen

Måske mangler du sådan en?

Får længe ventede funktioner

Rekord i antal højttalere

Ny pickup-generation fra Rega

Forbedring af flagskibet

Ny streamer fra McIntosh

Billig og god musikstreamer fra FiiO?

Scroll to Top