Nyhed

Et lillebitte stort forstærkersæt fra Tangent

Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.

tangent composit

tangent composit

Danske Tangent Audio er kendt for sine no-nonsense-produkter, der giver udmærket lyd for få kroner. Som den lille Tangent Ampster BT II.

Derfor kan det virke overraskende, når de meddeler, at har lavet et diskret forstærkersæt med for- og effektforstærker. Og at det får premiere på selveste high end-messen i München senere på ugen.

Læs også High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!

Indtil man kigger nærmere på billederne af sættet. For ganske vist er der tale om et opdelt sæt, og effektforstærkeren, Power Ampster II, er specificeret til 2 x 100W (eller  200W mono som brokoblet). Men enhederne er ganske små – og prisen ligeledes.

Der er ikke meget plads bag på den lillebitte effektfortstærker. (Foto: Tangent Audio)

Power Ampster II kommer til at koste 1.999 kroner og PreAmp II får en pris på 1.499 kroner. Og ud fra billederne at dømme er enhederne maks. 20 cm i bredden. Hvilket nemt kunne gøre sættet til det billigste opdelte forstærkersæt på hele messen, som jo primært handler om det allertungeste hi-fi.

Vi glæder os utroligt meget til at præsentere de to nyheder under de fire dages audiomesse i München,” siger direktør Karsten Holst fra AV Industry, der står bag Tangent.

Les videre
Exit mobile version