TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Et lillebitte stort forstærkersæt fra Tangent

Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.

forfatter
Publiceret 16/05/2022 - 13:56

Danske Tangent Audio er kendt for sine no-nonsense-produkter, der giver udmærket lyd for få kroner. Som den lille Tangent Ampster BT II.

Derfor kan det virke overraskende, når de meddeler, at har lavet et diskret forstærkersæt med for- og effektforstærker. Og at det får premiere på selveste high end-messen i München senere på ugen.

Læs også High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
HighEnd 2019 welcome

Indtil man kigger nærmere på billederne af sættet. For ganske vist er der tale om et opdelt sæt, og effektforstærkeren, Power Ampster II, er specificeret til 2 x 100W (eller  200W mono som brokoblet). Men enhederne er ganske små – og prisen ligeledes.

TAN POWER AMPSTER II 03
Der er ikke meget plads bag på den lillebitte effektfortstærker. (Foto: Tangent Audio)

Power Ampster II kommer til at koste 1.999 kroner og PreAmp II får en pris på 1.499 kroner. Og ud fra billederne at dømme er enhederne maks. 20 cm i bredden. Hvilket nemt kunne gøre sættet til det billigste opdelte forstærkersæt på hele messen, som jo primært handler om det allertungeste hi-fi.

Vi glæder os utroligt meget til at præsentere de to nyheder under de fire dages audiomesse i München,” siger direktør Karsten Holst fra AV Industry, der står bag Tangent.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Pladespiller helt i top Reloops flagskibspladespiller fortjener en plads hos alle vinylentusiaster, som sætter lydkvaliteten først.
lbpluss
Fuldt hus på Hi-Fi i Aarhus Efter tre års ventetid var der fyldt med både udstyr og gæster på den aarhusianske high end-messe.
lbpluss
Den fedeste pladespiller vi har testet Det eneste problem med Audio-Technicas jubilæumspladespiller er, at du ikke kan få fat i den.
Fantastisk velspillende streamingreceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, den ligner en million, og den lyder fænomenalt godt.
lbpluss
Musikstreameren, som spiller alt - og driver dine hovedtelefoner FiiO R7 er en stationær musikstreamer, som kan næsten alt. Takket være Android-operativsystemet.
Følg Lyd & Billede