TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

D’Agostino Relentless Preamplifier

D’Agostinos nye forforstærker koster lige så meget som en Mercedes.

forfatter
Publiceret 09/11/2021 - 05:58

Hvis man kan se ud over prisen, er Dan D’Agostinos Relentless-forforstærker rimelig sej. Og her tænker vi ikke kun på det specielle design.

Som man kan se, er forstærkeren bygget op af tre kabinetter: Et til hver kanal og et til strømforsyningen. Sidstnævnte bruger to 150 VA transformere, som fodrer en kondensatorbank på hele 26.400 mikrofarad med strøm.

Det er en rent analog, fuldt balanceret og bredbåndet (120 kHz) konstruktion, som kan bruges til at styre musikken i to separate rum, og den leveres med en fjernbetjening, der anvender Bluetooth til at styre anlægget.

Læs også Ultra-high-end fra Dan D’Agostino Kvalitet koster. Se bare Dan D’Agostino Progression M550.

Den kan også udstyres med et streaming-modul, DSM, som har USB-indgang, S/PDIF koaksial, optisk indgang, RJ-45 til Gigabit Ethernet og trådløs streaming via Wi-Fi.

RP_R_B RP_C_B-989x969
<
>

Den integrerede digitalkonverter i modulet understøtter PCM-signaler op til 32 bit/384 kHz og DSD op til DSD256 (11,2 MHz).

Og prisen? 1,35 millioner for Relentless uden DSM, som koster 150.000 kroner ekstra. Halvanden million for den komplette pakke.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på high end-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend