Nyhed

D’Agostino Relentless Preamplifier

D’Agostinos nye forforstærker koster lige så meget som en Mercedes.
forfatter

Hvis man kan se ud over prisen, er Dan D’Agostinos Relentless-forforstærker rimelig sej. Og her tænker vi ikke kun på det specielle design.

Som man kan se, er forstærkeren bygget op af tre kabinetter: Et til hver kanal og et til strømforsyningen. Sidstnævnte bruger to 150 VA transformere, som fodrer en kondensatorbank på hele 26.400 mikrofarad med strøm.

Det er en rent analog, fuldt balanceret og bredbåndet (120 kHz) konstruktion, som kan bruges til at styre musikken i to separate rum, og den leveres med en fjernbetjening, der anvender Bluetooth til at styre anlægget.

Ultra-high-end fra Dan D’Agostino Kvalitet koster. Se bare Dan D’Agostino Progression M550.

Den kan også udstyres med et streaming-modul, DSM, som har USB-indgang, S/PDIF koaksial, optisk indgang, RJ-45 til Gigabit Ethernet og trådløs streaming via Wi-Fi.

RP_R_B RP_C_B-989x969
<
>

Den integrerede digitalkonverter i modulet understøtter PCM-signaler op til 32 bit/384 kHz og DSD op til DSD256 (11,2 MHz).

Og prisen? 1,35 millioner for Relentless uden DSM, som koster 150.000 kroner ekstra. Halvanden million for den komplette pakke.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.