TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Opdaterede effektforstærkere

Kvalitet koster. Se bare Dan D’Agostino Progression M550.

forfatter
Publiceret 05/06/2021 - 21:41

Hvis navnet Dan D’Agostino ikke siger dig noget, så tænk på Krell. D’Agostino er nemlig manden bag et af de måske mest berømte high-end-mærker fra USA. Men han har været ude af Krell i lang tid og laver en endnu sejere high-end under eget navn.

Dan D’Agostino er for længst blevet en legende, og hvis man skal tro testene, har han aldrig været bedre.

Nu har han og hans team opdateret to effektforstærkere i Progression-serien, som langtfra er deres dyreste forstærkerserie.

De to effektforstærkere, M550 Mono og S350 Stereo, har fået redesignede kredsløb, bedre temperaturkontrol og lavere forvrængning med et forbedret udgangstrin, der skal give bedre kontrol og større dynamisk kontrast.

Læs også Monsterforstærker fra Dan D’Agostino Den integrerede forstærker kan udstyres med DAC og phono-trin.

Nye udgangstransistorer skal udvide frekvensområdet og har fire gange så god effektkontrol, mens højere tomgangsstrøm (bias) driver forstærkeren længere i klasse A. Hele 70 watt for M550 Mono, som leverer op til 550 watt i 8 ohm og 1100 watt i 4 ohm.

Stereotrinet S350 leverer 350 watt i 8 ohm, 700 watt i 4 ohm og hele 1400 watt i 2 ohm.

Progression M550 er prissat til 199.000 kroner stykket, mens Progression S350 koster 228.000 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend