Nyhed

Opdaterede effektforstærkere

Kvalitet koster. Se bare Dan D’Agostino Progression M550.
forfatter

Hvis navnet Dan D’Agostino ikke siger dig noget, så tænk på Krell. D’Agostino er nemlig manden bag et af de måske mest berømte high-end-mærker fra USA. Men han har været ude af Krell i lang tid og laver en endnu sejere high-end under eget navn.

Dan D’Agostino er for længst blevet en legende, og hvis man skal tro testene, har han aldrig været bedre.

Nu har han og hans team opdateret to effektforstærkere i Progression-serien, som langtfra er deres dyreste forstærkerserie.

De to effektforstærkere, M550 Mono og S350 Stereo, har fået redesignede kredsløb, bedre temperaturkontrol og lavere forvrængning med et forbedret udgangstrin, der skal give bedre kontrol og større dynamisk kontrast.

Monsterforstærker fra Dan D’Agostino Den integrerede forstærker kan udstyres med DAC og phono-trin.

Nye udgangstransistorer skal udvide frekvensområdet og har fire gange så god effektkontrol, mens højere tomgangsstrøm (bias) driver forstærkeren længere i klasse A. Hele 70 watt for M550 Mono, som leverer op til 550 watt i 8 ohm og 1100 watt i 4 ohm.

Stereotrinet S350 leverer 350 watt i 8 ohm, 700 watt i 4 ohm og hele 1400 watt i 2 ohm.

Progression M550 er prissat til 199.000 kroner stykket, mens Progression S350 koster 228.000 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.