B&W Formation har fået ny app

Har du en Formation-højttaler fra B&W, kan du glæde dig over, at B&W Music-appen endelig er kommet til musikafspilning og multirumsstyring.
Annonce
Annonce
forfatter

Vi er vældig glade for Formation-serien til Bowers & Wilkins. Lækre, interiørvenlige højttalere, som lyder rigtig godt, samtidig med at de er enkle at bruge. Men efter at man har brugt Bowers & Wilkins Home-appen til opsætningen af højttaleren, er man nødsaget til at bruge tredjeparts-apps til rent faktisk at spille musik på dem. Enten via AirPlay 2, Spotify Connect, Roon eller Bluetooth. Det ændrer sig nu med appen B&W Music.

Læs også
Lyden knuser konkurrenterne Bowers & Wilkins’ nyeste trådløse højttaler, Formation Wedge, overbeviser stort på lyden.

B&W Music: Egen app til Formation

Bowers & Wilkins har taget ved lære af Sonos, Bluesound, HEOS m.fl. og tilbyder nu endelig sin egen app med egen brugerflade til afspilning af dine musiktjenester. Appen leverer også en multirumsløsning specielt tilpasset Formation-familien. Dermed behøver du ikke længere at bruge Apple HomeKit eller Roon for at få multirumsfunktionalitet.

Personligt indhold

B&W Music-appen medtager indhold fra forskellige streamingplatforme i en brugerflade, som vi får lovning på er både overskuelig og elegant. Her får du lydspor, album, spillelister og radiostationer, som B&W så udvider med personlige anbefalinger og tilpassede spillelister.

B&W Formation Duo er et par trådløse stativhøjttalere, som efter vores mening knuser alt andet i sin klasse. Foto: Geir Gråbein Nordby

Tjenester i B&W Music

B&W Music fungerer med Tidal, TuneIn, SoundCloud og Qobuz (inklusive højopløst 24 bit / 96 kHz filformat). Vi venter fortsat på svar fra HiFi Klubben om, hvorvidt Tidal også kan afspilles højopløst i appen. Hvis ikke, så er der en fugl, der har hvisket os i øret, at Tidal Connect også snart skal rulles ud til Formation-serien. I så fald kan man snart bare åbne Tidal-appen på mobilen og afspille direkte. Forhåbentlig med MQA indtil 24 bit / 96 kHz. Der vil komme flere tjenester til B&W Music i løbet af de næste måneder.

Mere info: bowerswilkins.com

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også

Mola Mola Kula er et unikum af en forstærker. Vi har sandsynligvis aldrig hørt sådan en overflod af detaljer før!
Den elektriske Volvo XC40 er en fabelagtig bil, specielt i denne udgave.
Pro-Ject har opgraderet retro-pladespilleren The Classic og skabt et af de bedste køb i klassen.
Et bedre phono-trin kan være det, der skal til for at løfte selv de mindste nuancer ud af rillerne på vinylen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Du skal skynde dig, hvis du vil have fat i James Bonds kamera.
De første Volkswagen ID.4 er ankommet til nordiske forhandlere. Vi har taget et hurtigt kig – og lyttet til infotainment-systemet!
Canon opgraderer EOS M50 med en række nye videofunktioner.
Rygtet vil vide, at Sony WF-1000XM4 er lige rundt om hjørnet.
Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ kommer snart til Norden. Nu er prisen (og noget af indholdet) klar.
Sony lancerer FX3 til håndholdt professionel video.
Med radar og 3D-teknologi får du fuld kontrol med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe på vores breddegrader.
Elektrostatiske hovedtelefoner fra Japanske Stax kan igen købes i Skandinavien.
Razer Kiyo Pro klarer både Zoom-møder om dagen og stemningslys i gamer-hulen.
Med lanceringen af Star kan Disney+ tilbyde 300 “nye” film- og serietitler – inklusive Die Hard og Big Sky.
Spotify meddeler, at de snart vil øge lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV får god plads og sætter sikkerheden i fokus. Lyden er fra Bose!