Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

B&W Formation har fået ny app

Har du en Formation-højttaler fra B&W, kan du glæde dig over, at B&W Music-appen endelig er kommet til musikafspilning og multirumsstyring.

Skrevet af / 16/02/2021 - 12:52
B&W Formation har fået ny app

Vi er vældig glade for Formation-serien til Bowers & Wilkins. Lækre, interiørvenlige højttalere, som lyder rigtig godt, samtidig med at de er enkle at bruge. Men efter at man har brugt Bowers & Wilkins Home-appen til opsætningen af højttaleren, er man nødsaget til at bruge tredjeparts-apps til rent faktisk at spille musik på dem. Enten via AirPlay 2, Spotify Connect, Roon eller Bluetooth. Det ændrer sig nu med appen B&W Music.

Læs også Lyden knuser konkurrenterne Bowers & Wilkins’ nyeste trådløse højttaler, Formation Wedge, overbeviser stort på lyden.

B&W Music: Egen app til Formation

Bowers & Wilkins har taget ved lære af Sonos, Bluesound, HEOS m.fl. og tilbyder nu endelig sin egen app med egen brugerflade til afspilning af dine musiktjenester. Appen leverer også en multirumsløsning specielt tilpasset Formation-familien. Dermed behøver du ikke længere at bruge Apple HomeKit eller Roon for at få multirumsfunktionalitet.

Personligt indhold

B&W Music-appen medtager indhold fra forskellige streamingplatforme i en brugerflade, som vi får lovning på er både overskuelig og elegant. Her får du lydspor, album, spillelister og radiostationer, som B&W så udvider med personlige anbefalinger og tilpassede spillelister.

B&W Formation Duo er et par trådløse stativhøjttalere, som efter vores mening knuser alt andet i sin klasse. Foto: Geir Gråbein Nordby

Tjenester i B&W Music

B&W Music fungerer med Tidal, TuneIn, SoundCloud og Qobuz (inklusive højopløst 24 bit / 96 kHz filformat). Vi venter fortsat på svar fra HiFi Klubben om, hvorvidt Tidal også kan afspilles højopløst i appen. Hvis ikke, så er der en fugl, der har hvisket os i øret, at Tidal Connect også snart skal rulles ud til Formation-serien. I så fald kan man snart bare åbne Tidal-appen på mobilen og afspille direkte. Forhåbentlig med MQA indtil 24 bit / 96 kHz. Der vil komme flere tjenester til B&W Music i løbet af de næste måneder.

Mere info: bowerswilkins.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Revuelto får bedre lyd

Streamer og streamingforstærkere fra Arcam

Guitarformet kendis-pladespiller

Heftig mono-topmodel fra Mola Mola

Dansk debut i særklasse

Nu har de lavet en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbage

Den så vi ikke komme

Polsk hi-fi er en ting

Denne har du næppe set før

Specialmodel i Lamborghini-farver

Scroll to Top