TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tre gamingskærme fra Philips

Hvis du er på jagt efter en 27-tommers gamingskærm til en rimelig pris, har Philips ikke ét, men hele tre bud. Kan du finde forskellen?

forfatter
Publiceret 20/02/2022 - 09:00

Hvad enten din spilcomputer er stationær eller bærbar, har du brug for en ordentlig skærm som tilbehør. Philips Monitors har netop udsendt tre skærme til gamere, der har større behov end budget.

Alle skærmene er på 27 tommer i diagonalmål, alle er flade. Og prisen er også stort set ens. De er i øvrigt lige hurtige og har samme opløsning. Modelnavnene afslører også, at de er tre variationer over samme tema.

Forskellen på de tre er panelteknologien og antallet af justeringsmuligheder for at få en behagelig arbejdsstilling.

27M1N3200VS (artikelbilledet) er den billigste til 2.001 kroner. Den har VA-panel og kan kun vippes frem og tilbage.

Derfor er det sandsynligvis en god investering at gå op til 27M1N3200VA (også artikelbilledet), som har samme paneltype, men som kan justeres omkring fire akser. Prisen er kun 2.076 kroner, så prisforskellen dækker kun så lang tid hos en kiropraktor, at man kan nå at sige “goddag.”

Begge skærme er tilgængelige nu.

Endelig er der luksusmodellen 27M1N3200ZA (artikelbilledet), der ligeledes kan justeres om fire akser, men som kommer med IPS-panel, der sikrer mere korrekt farvegengivelse. Den koster 2.225 kroner. Til gengæld må man vente til marts med at kunne købe den.

Alle skærmene har Full HD-opløsning (1920 x 1080 pixels), en opdateringshastighed på 165 Hz og 1 ms reaktionstid.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Netflix-action med dig selv i hovedrollen Nye mobilspil til Android og iOS. Kan du overleve zombieapokalypsen?
Propper til træning og spil Roccat og Turtle Beach har lavet helt trådløse hørepropper til gaming og træning. De er to sider af samme sag.
To hurtige gamingskærme fra Dell Dell 32 4K UHD Gaming Monitor og Dell 32 USB-C Gaming Monitor lover hurtig action til spillene.
Lyd og lys til podcast og streaming fra Razer Har du en videostjerne eller podcaster i maven, har Razer udstyret til det.
Flyvende tallerken med warp-hastighed Alienware x17 R2 er superlav – men hastigheden er tårnhøj. Det samme er prisen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend