Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Skullcandy giver spiloplevelsen “Turtle Power”

Skullcandy lancerer gaming-headsettet PLYR I Teenage Mutant Ninja Turtles-udgave.

Skrevet af / 27/10/2023 - 11:15
Skullcandy giver spiloplevelsen “Turtle Power”

I anledning af Teenage Mutant Ninja Turtles’ 40-års jubilæum bliver Skullcandy nostalgisk på højt plan. Med en ny udgave af deres gaming-hovedtelefoner PLYR, her kaldet Skullcandy x TMNT PLYR.

Skullcandy Player_Turtles_Hero01_V01 kopi
Foto: Skullcandy

Inspireret af Skildpadde-power

Hvis du nogensinde har drømt om at dykke dybt ned i kloakken med dine yndlingsskildpadder, er dette nye gaming-headset måske noget for dig. Det er nemlig inspireret af det grønne slim, der forvandlede drengene til helte.

Om det er cool eller smagløst skal vi ikke dømme om, men Skullcandy er i hvert fald gået “all in” på designelementerne. Ørekopperne i PLYR-hovedtelefonerne ligner skildpaddeskjolde, og på indersiden er der et ” kloakdæksel”. Som prikken over i’et er mikrofonen prydet med pizzadetaljer. Pepperoni, selvfølgelig.

Hvis du er en ægte TMNT-fan, vil du elske dette: Du kan tilpasse farven på hovedbøjlen, så du repræsenterer din yndlingsskildpadde. Er du til Raph, Don, Mikey eller Leo? Vælg din farve, og vis verden, hvem du støtter.Skullcandy Player_Turtles_Hero03_V01
Foto: Skullcandy

Fakta

På den tekniske side understøtter Skullcandy x TMNT PLYR Bluetooth 5.2 og lover op til 24 timers batterilevetid. Headsettet er platformsuafhængigt og kan derfor bruges sammen med Windows PC, Xbox og PlayStation-konsoller. Lav latenstid sikres gennem en medfølgende 2,4 GHz-sender. Du kan tilpasse lyden via Skullcandys egen software, og hvis du ikke kan huske, hvor du sidst glemte dine hovedtelefoner, kan du finde dem igen med Tile.

Skullcandy x TMNT PLYR: Tilgængelighed og pris

Ifølge Skullcandy er efterspørgslen skyhøj, og der er kun et begrænset antal. Så få fat i et par, før de forsvinder ned i kloakken! De koster 150 euro i Skullcandys netbutik.

Mere info: skullcandy.eu

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skræddersyet gaminglyd med Arctis Nova 5

Maskefald for Razer

Spil 'Fallout' i Excel

Gaming med AI-hjælp

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

Scroll to Top