Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Philips Evnia 49-tommer OLED-gamingskærm i bredformat

Philips lancerer massiv 32:9-gamingskærm med høj opdateringshastighed og Ambiglow.

Skrevet af / 23/08/2023 - 09:15
Philips Evnia 49-tommer OLED-gamingskærm i bredformat

Philips lancerer nu under sit gaming-brand Evnia en ekstra bred gaming-skærm med QD-OLED-panel, som nok skal tiltrække mange pc-gamere.

Skærmen er hele 48,9 tommer stor og i 32:9-format, hvilket gør skærmen 1,2 meter bred! Med en opløsning på 5120 x 1440 skulle det stadig føles som høj opløsning, når du sidder tæt på den. Den er også buet med en radius på 1800R, så kanterne ikke føles for langt væk fra midten.

(Foto: Philips)

Panelet er QD-OLED med en kontrast på 15.000.000:1, hvilket skulle give en god oplevet billedkvalitet. Det har også 10-bit farvegengivelse for jævnere overgange og en lysstyrke på 450 nits. Den er certificeret til VESA DisplayHDR True Black 400, som skulle give flere detaljer i skyggerne, hvor fjender kan gemme sig.

Med en opdateringshastighed på 240 hertz skulle spil køre problemfrit. Skærmen har også USB-C-tilslutning, så du kan overføre billeder til den og oplade din bærbare med et enkelt kabel. Skærmen har fire 7,5-watts højttalere med DTS-understøttelse.

(Foto: Philips)

Skærmen har også Ambiglow, et begreb, som ikke bliver forklaret nærmere. Men vi formoder, at MMD, som laver Philips-skærme, simpelthen ikke kan kalde det Ambilight, som TP Vision, der laver Philips-tv’er, gør. Det vil sige, at LED-belysning på bagsiden genskaber det, der er på skærmen, hvilket giver en mere fordybende oplevelse.

Pris og tilgængelighed

Philips Evnia 49M2C8900 kommer i handlen i september til en udsalgspris 14.148 kroner.

Læs mere hos Philips.

Philips 27M1F5800

En fabelagtig gaming-skærm

Hvis du ønsker en fantastisk spiloplevelse, og derudover neutrale og gode farver lige ud af kassen, så er dette skærmen for dig.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr

Flere OLED-gamingskærme fra Samsung

De bedst sælgende Steam-spil i 2023

5 gaveidéer til gameren

Nyt high-end gaming-headset

GTA 6: Se den første officielle trailer!

Spil på Youtube

0
Scroll to Top