TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nye mobilspil til Netflixabonnenter

Nye mobilspil til Android og iOS. Kan du overleve zombieapokalypsen?

forfatter
Publiceret 25/03/2022 - 10:53

Netflix er ikke bare film og serier. På det seneste har streamingkæmpen kastet sig over spil. Spillene, som er tilgængelige på Android og iOS, er gratis at downloade for Netflix-abonnenter.

De nyeste spil i butikken er “This Is A True Story”, “Shatter Remastered” og “Into The Dead 2: Unleashed.”

This Is A True Story er ikke fiktion, men en sand historie om en afrikansk kvindes daglige kamp for at skaffe vand til sin familie syd for Saharaørkenen. Spillet er udviklet i samarbejde med Charity: Water, som er en nonprofitorganisation, der leverer rent og sikkert drikkevand til folk i udviklingslandene. Rollespillet er baseret på virkelige interviews og oplevelser og giver spillerne mulighed for at udforske et smukt, håndmalet landskab, mens de overlever en storm, fanger krybskytter – og endda bliver venner med en ged.

81518720 TIATS game art horizontal na en 04
Grafikken i This Is A True Story er håndmalet. (Skærmskud: Netflix)

Shatter Remastered er mindre alvorligt. Det er et retro-arkadespil af Breakout-typen. Shatter Remastered indeholder snesevis af baner fyldt med power-ups, boss-kampe og specialangreb.

81518721 ShatterRe game art horizontal na en 02
Shatter Remastered er klassisk murstensknusning. (Skærmskud: Netflix)

Hvis din ide om afslapning er at kæmpe hjerneløst, mens du flygter fra endnu mere hjerneløse zombier, er Into The Dead 2: Unleashed sagen. Her handler det om at redde din familie og overleve zombieapokalypsen. I en verden, hvor ingen er i sikkerhed, skal du gøre det, der skal gøres for at holde dig i live. Lemlæst, nedkæmp og eliminer de døde – alt for at holde dig i bevægelse.

81557928 ITD2 game art horizontal na en 02
Livet i forstæderne er hårdt! Into The Dead 2: Unleashed. (Skærmskud: Netflix)

This Is A True Story og Shatter Resmastered er tilgængelige nu, mens Into The Dead 2: Unleashed kommer snart.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
LG lancerer bøjelig OLED-skjerm LG’s vilde OLED-skærm kan skifte mellem at være buet og flad med et tryk på en knap. Men prisen bliver ret heftig!
Razer sigter efter hovedet Razers nye gaming-soundbar ved, hvor du sidder, og indretter lyden efter det for at give en 3D-surroundoplevelse.
Spændende nyheder fra Audio-Technica StreamSet-serien er lavet specielt til professionelle gamere og Twitch-streamere.
10 fede spillebøffer Skal året starte med at opgradere lyden i dine spil? Læs vores store test af 10 af markedets lækreste modeller.
Skal der ligge en ny laptop under juletræet? Så se her Er du træt af den gamle sløve computer? Vi har samlet de bedste bud på nye bærbare.
Følg Lyd & Billede