TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Microsoft lancerer Xbox Series X Replica “Mini Fridge”

Nu slipper du for at afbryde dine gaming-sessions for at hente drikkevarer: Microsoft har lavet en Xbox-replika i køleskabsform!

forfatter
Publiceret 16/10/2021 - 08:30

Det måtte jo bare komme: Et køleskab med Xbox-udseende.

Hvis der er noget, gamere kan lide, så er der gadgets og tilbehør, der kan forbedre spiloplevelsen! Microsoft har teaset om det såkaldte Xbox Mini Fridge tidligere i år; nu meddeler de, at køleskabet vil blive sat i produktion, og på enkelte markeder bliver det tilgængeligt allerede i december 2021.

Xbox Mini Fridge

Minikøleskabet laves i samarbejde med Ukonic og giver ny mening til udtrykket “Xbox and chill”. Design, form og belysning er lavet, så køleskabet ligner en Xbox Series X-konsol så meget som muligt.

Køleskabet kan rumme op til 12 dåser af din yndlingsdrik og har to hylder i døren. På forsiden af minikøleskabet er der også en USB-port til opladning af enheder og en DC-strømadapter, der gør, at det også kan fungere, når du er på farten.

Læs også Se lige den her Xbox-controller! Microsoft lancerer nyt tilbehør til nostalgiske Xbox-fans.

Pris og tilgængelighed

Xbox Mini Fridge vil koste 99,99 dollars i USA. Det kan forudbestilles fra den 19. oktober med levering i december. Det er foreløbig usikkert, om køleskabet kommer til Norden, men Xbox’ norske pressekontor oplyser følgende:

“Vi arbejder på at gøre Xbox Mini-køleskabet tilgængeligt for så mange fans som muligt og vil fortsætte med at udvide tilgængeligheden i 2022 – forudsat at vi kan opfylde lovkravene på de respektive markeder.”

Så måske engang i 2022?

Mere info: xbox.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Netflix-action med dig selv i hovedrollen Nye mobilspil til Android og iOS. Kan du overleve zombieapokalypsen?
Propper til træning og spil Roccat og Turtle Beach har lavet helt trådløse hørepropper til gaming og træning. De er to sider af samme sag.
To hurtige gamingskærme fra Dell Dell 32 4K UHD Gaming Monitor og Dell 32 USB-C Gaming Monitor lover hurtig action til spillene.
Lyd og lys til podcast og streaming fra Razer Har du en videostjerne eller podcaster i maven, har Razer udstyret til det.
Flyvende tallerken med warp-hastighed Alienware x17 R2 er superlav – men hastigheden er tårnhøj. Det samme er prisen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend