Nyhed

Microsoft lancerer Xbox Series X Replica “Mini Fridge”

Nu slipper du for at afbryde dine gaming-sessions for at hente drikkevarer: Microsoft har lavet en Xbox-replika i køleskabsform!
forfatter

Det måtte jo bare komme: Et køleskab med Xbox-udseende.

Hvis der er noget, gamere kan lide, så er der gadgets og tilbehør, der kan forbedre spiloplevelsen! Microsoft har teaset om det såkaldte Xbox Mini Fridge tidligere i år; nu meddeler de, at køleskabet vil blive sat i produktion, og på enkelte markeder bliver det tilgængeligt allerede i december 2021.

Xbox Mini Fridge

Minikøleskabet laves i samarbejde med Ukonic og giver ny mening til udtrykket “Xbox and chill”. Design, form og belysning er lavet, så køleskabet ligner en Xbox Series X-konsol så meget som muligt.

Køleskabet kan rumme op til 12 dåser af din yndlingsdrik og har to hylder i døren. På forsiden af minikøleskabet er der også en USB-port til opladning af enheder og en DC-strømadapter, der gør, at det også kan fungere, når du er på farten.

Se lige den her Xbox-controller! Microsoft lancerer nyt tilbehør til nostalgiske Xbox-fans.

Pris og tilgængelighed

Xbox Mini Fridge vil koste 99,99 dollars i USA. Det kan forudbestilles fra den 19. oktober med levering i december. Det er foreløbig usikkert, om køleskabet kommer til Norden, men Xbox’ norske pressekontor oplyser følgende:

“Vi arbejder på at gøre Xbox Mini-køleskabet tilgængeligt for så mange fans som muligt og vil fortsætte med at udvide tilgængeligheden i 2022 – forudsat at vi kan opfylde lovkravene på de respektive markeder.”

Så måske engang i 2022?

Mere info: xbox.com

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.