TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Microsoft lancerer Xbox Series X Replica “Mini Fridge”

Nu slipper du for at afbryde dine gaming-sessions for at hente drikkevarer: Microsoft har lavet en Xbox-replika i køleskabsform!

forfatter
Publiceret 16/10/2021 - 08:30

Det måtte jo bare komme: Et køleskab med Xbox-udseende.

Hvis der er noget, gamere kan lide, så er der gadgets og tilbehør, der kan forbedre spiloplevelsen! Microsoft har teaset om det såkaldte Xbox Mini Fridge tidligere i år; nu meddeler de, at køleskabet vil blive sat i produktion, og på enkelte markeder bliver det tilgængeligt allerede i december 2021.

Xbox Mini Fridge

Minikøleskabet laves i samarbejde med Ukonic og giver ny mening til udtrykket “Xbox and chill”. Design, form og belysning er lavet, så køleskabet ligner en Xbox Series X-konsol så meget som muligt.

Køleskabet kan rumme op til 12 dåser af din yndlingsdrik og har to hylder i døren. På forsiden af minikøleskabet er der også en USB-port til opladning af enheder og en DC-strømadapter, der gør, at det også kan fungere, når du er på farten.

Læs også Se lige den her Xbox-controller! Microsoft lancerer nyt tilbehør til nostalgiske Xbox-fans.

Pris og tilgængelighed

Xbox Mini Fridge vil koste 99,99 dollars i USA. Det kan forudbestilles fra den 19. oktober med levering i december. Det er foreløbig usikkert, om køleskabet kommer til Norden, men Xbox’ norske pressekontor oplyser følgende:

“Vi arbejder på at gøre Xbox Mini-køleskabet tilgængeligt for så mange fans som muligt og vil fortsætte med at udvide tilgængeligheden i 2022 – forudsat at vi kan opfylde lovkravene på de respektive markeder.”

Så måske engang i 2022?

Mere info: xbox.com

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Så hurtig er den første GeForce RTX 4090-PC Erazer Beast X40 fra tyske Medion er den hurtigste computer, vi har testet. Men det koster at være på toppen.
Se unboxing af PlayStation VR2 Se videoen fra 'unboxing' af PlayStation VR2 her.
Så er de første GeForce RTX 4000-bærbare her. Medion - og deres gamingmærke, Erazer - er tilbage i danske butikker - og det sker med et bæst af en gaming-laptop.
Nu er der sat en pris på Logitechs gaming-hørepropper Logitechs trådløse hørepropper tilpasser sig dine ører, og de skulle være skræddersyet til gaming.
Sidste nyt om Forza Motorsport - se den nye trailer Hævdes at blive den teknisk mest avancerede racerbilsimulator nogensinde - og også med fordybende Dolby Atmos surroundlyd!
Følg Lyd & Billede