Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Microsoft lancerer Xbox Series X Replica “Mini Fridge”

Nu slipper du for at afbryde dine gaming-sessions for at hente drikkevarer: Microsoft har lavet en Xbox-replika i køleskabsform!

Skrevet af / 16/10/2021 - 08:30
Microsoft lancerer Xbox Series X Replica “Mini Fridge”

Det måtte jo bare komme: Et køleskab med Xbox-udseende.

Hvis der er noget, gamere kan lide, så er der gadgets og tilbehør, der kan forbedre spiloplevelsen! Microsoft har teaset om det såkaldte Xbox Mini Fridge tidligere i år; nu meddeler de, at køleskabet vil blive sat i produktion, og på enkelte markeder bliver det tilgængeligt allerede i december 2021.

Xbox Mini Fridge

Minikøleskabet laves i samarbejde med Ukonic og giver ny mening til udtrykket “Xbox and chill”. Design, form og belysning er lavet, så køleskabet ligner en Xbox Series X-konsol så meget som muligt.

Køleskabet kan rumme op til 12 dåser af din yndlingsdrik og har to hylder i døren. På forsiden af minikøleskabet er der også en USB-port til opladning af enheder og en DC-strømadapter, der gør, at det også kan fungere, når du er på farten.

Læs også Se lige den her Xbox-controller! Microsoft lancerer nyt tilbehør til nostalgiske Xbox-fans.

Pris og tilgængelighed

Xbox Mini Fridge vil koste 99,99 dollars i USA. Det kan forudbestilles fra den 19. oktober med levering i december. Det er foreløbig usikkert, om køleskabet kommer til Norden, men Xbox’ norske pressekontor oplyser følgende:

“Vi arbejder på at gøre Xbox Mini-køleskabet tilgængeligt for så mange fans som muligt og vil fortsætte med at udvide tilgængeligheden i 2022 – forudsat at vi kan opfylde lovkravene på de respektive markeder.”

Så måske engang i 2022?

Mere info: xbox.com

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

0
Lyd & Billede
Scroll to Top