Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Cobra er en ny gaming-serie fra Razer

Razer Cobra og Razer Cobra Pro er hurtige spilmus, der kan bruges med begge hænder.

Skrevet af / 02/07/2023 - 08:00
Cobra er en ny gaming-serie fra Razer

Gamingmus dukker op i en lind strøm, men det er sjældent, at der kommer en helt ny produktfamilie. Det gør der imidlertid nu fra Razer, der løfter sløret for Razer Cobra-serien, bestående af den kablede Cobra og den trådløse Cobra Pro.

At de nye mus er sorte, kommer ikke som en overraskelse. Ej heller at de lyser op i alle regnbuens farver. Men mere bemærkelsesværdigt er det, at musene er symmetrisk opbygget, så de kan bruges med både højre og venstre hånd. Næsten i hvert fald, da man som venstrehåndet må undvære de to tommelfingerknapper, der kun findes på musens ene side.

“Cobra Pro er den mest fordybende, funktionsrige trådløse og symmetriske mus, der findes i dag,” siger Barrie Ooi, chef for Razers PC Gaming Division.

Razer Cobra Pro lover gamere “et nyt niveau af kontrol.” Musen er integreret med 10 brugerdefinerbare kontroller, 5 indbyggede hukommelsesprofiler og 11 individuelt adresserbare Chroma RGB-zoner.

Cobra Pro og Cobra. (Foto: Razer)

Razer Cobra Pro har lånt teknologi fra Razers andre serier, herunder Focus Pro 30K-optisk sensor, optiske museknapper og HyperSpeed trådløs forbindelse.

Razer Cobra Pro koster EUR 150 (ca. 1.125 kroner), og Razer Cobra koster EUR 50 (ca. 375 kroner). Begge kan købes nu.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple godkender PC-emulator til iOS

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Scroll to Top