Nyhed

Beoplay Portal er Bang & Olufsens gaming-debut

De trådløse headset med ANC er skabt til Xbox, men kan også bruges på andre platforme, samt til musik.
forfatter

Bang & Olufsen har netop præsenteret sit første deciderede gamingprodukt. Det er et trådløst headset ved navn Beoplay Portal.

Nyheden ligner ikke det, som vi er vant til at se i gamingverdenen, men til gengæld er Bang & Olufsen-familieskabet umiskendeligt.

I stedet for at udvikle sin egen trådløse 2,4 GHz-standard har Bang & Olufsen valgt at satse på Xbox Wireless. Det betyder, at Beoplay Portal arbejder problemfrit sammen med Xbox – men også at spillere på andre platforme enten selv må bruge et par hundrede kroner på at anskaffe sig en adapter, eller spille kablet med USB-C. Bluetooth understøttes også, men er på grund af tidsforsinkelse mest egnet til musik.

B&O fremhæver egenskaber som surroundsound, adaptiv aktiv støjreduktion og transparancy mode, hvor man kan høre omgivelserne uden at tage hovedtelefonerne af.

Beoplay Portal er de første af sin art: Vores ingeniører og designere har skabt et par hovedtelefoner, der både imødekommer de avancerede teknologiske behov til gaming, samtidig med at de kan bruges på cyklen eller hjemmekontoret uden at gå på kompromis med æstetikken,” siger Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Beoplay Portal er B&Os første gamingprodukt. (Foto: Bang & Olufsen)

Batteritiden er op til 12 timers med Xbox Wireless, Bluetooth og aktiv støjreduktion, eller 24 timer med Bluetooth og aktiv støjreduktion alene. På Bluetooth understøttes aptX Adaptive.

Beoplay Portal har ikke en mikrofonarm, men de indbyggede beamforming-mikrofoner skulle i følge Bang & Olufsen fungere som “virtuel boom arm,” der forstærker brugerens stemme og samtidig lukker af for baggrundsstøj.

Pris og tilgængelighed
Beoplay Portal er tilgængelig fra d. 29. april i farven black anthracite til en pris på 3.749 kroner. Senere følger farverne grey mist og navy.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.