Beoplay Portal er Bang & Olufsens gaming-debut

De trådløse headset med ANC er skabt til Xbox, men kan også bruges på andre platforme, samt til musik.
Annonce
Annonce
forfatter

Bang & Olufsen har netop præsenteret sit første deciderede gamingprodukt. Det er et trådløst headset ved navn Beoplay Portal.

Nyheden ligner ikke det, som vi er vant til at se i gamingverdenen, men til gengæld er Bang & Olufsen-familieskabet umiskendeligt.

I stedet for at udvikle sin egen trådløse 2,4 GHz-standard har Bang & Olufsen valgt at satse på Xbox Wireless. Det betyder, at Beoplay Portal arbejder problemfrit sammen med Xbox – men også at spillere på andre platforme enten selv må bruge et par hundrede kroner på at anskaffe sig en adapter, eller spille kablet med USB-C. Bluetooth understøttes også, men er på grund af tidsforsinkelse mest egnet til musik.

B&O fremhæver egenskaber som surroundsound, adaptiv aktiv støjreduktion og transparancy mode, hvor man kan høre omgivelserne uden at tage hovedtelefonerne af.

Beoplay Portal er de første af sin art: Vores ingeniører og designere har skabt et par hovedtelefoner, der både imødekommer de avancerede teknologiske behov til gaming, samtidig med at de kan bruges på cyklen eller hjemmekontoret uden at gå på kompromis med æstetikken,” siger Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Annonce
Beoplay Portal er B&Os første gamingprodukt. (Foto: Bang & Olufsen)

Batteritiden er op til 12 timers med Xbox Wireless, Bluetooth og aktiv støjreduktion, eller 24 timer med Bluetooth og aktiv støjreduktion alene. På Bluetooth understøttes aptX Adaptive.

Beoplay Portal har ikke en mikrofonarm, men de indbyggede beamforming-mikrofoner skulle i følge Bang & Olufsen fungere som “virtuel boom arm,” der forstærker brugerens stemme og samtidig lukker af for baggrundsstøj.

Pris og tilgængelighed
Beoplay Portal er tilgængelig fra d. 29. april i farven black anthracite til en pris på 3.749 kroner. Senere følger farverne grey mist og navy.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Med trådløse baghøjttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlægget heftige lydoplevelser.
Det bliver muligt at afspille lyd fra LG’s TV’er og soundbars samtidig.
Du finder ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden, de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og sælges stadig.
770 km rækkevidde, Burmester-lydanlæg og MBUX infotainment-system. Garanteret en luksusbil af format.
Sony opdaterer deres flagskibskameraer.
Creative SXFI Air Gamer lover at være noget for alle og tilbyder både trådløs og kablet lyd.
Helelektrisk udgave af X1.
AMD Ryzen vipper Intel af pinden for første gang i 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gør comeback som TV-serie.
Nu kan du også lede efter ting, der ikke er lavet af Apple.
Lanceres sammen med ny film i kontaktkopi-design.
Den nye Nokia X-serie af smartphones er udviklet til at opfordre brugerne til at beholde deres smartphone i længere tid med tre års garanti, sikkerhedsopdateringer og Android-versioner.
I dag løfter Lenovo sløret for den nye version af gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byder blandt andet på en Snapdragon 888-processor, 5G og otte virtuelle taster.
De koster næsten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her går retro-udseende og moderne indmad hånd i hånd.
Med trådløse baghøjttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlægget heftige lydoplevelser.