Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Bang & Olufsen i gaming-samarbejde

Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.

Skrevet af / 28/09/2020 - 16:43
Bang & Olufsen i gaming-samarbejde

Bang & Olufsen løftede i dag sløret for et samarbejde på et lidt overraskende felt. Det hæderkronede Struer-firma vil de næste tre år slå pjalterne sammen med et næsten lige så kendt dansk firma, nemlig e-sports-teamet Astralis.

Samarbejdet betyder ikke, at Counterstrike-atleterne skal dyste med Beoplay H95-hovedtelefoner  fremover. Det eneste synlige B&O-præg bliver foreløbig på tøjet af Astralis’ FIFA-hold.

Bang & Olufsen vil til gengæld sørge for, at der er god lyd til rådighed, når spillerne slapper af væk fra skærmen.

På sigt har Bang & Olufsen dog bagtanker, der rækker videre end bare trøjesponsorater og kendte ansigter til reklamebrug. I pressemeddelelsen fra B&O fremgår det, at Astralis-holdet skal udnytte sin unikke indsigt i gaming-industrien til at hjælpe B&O med at udvikle firmaets fremtidige produkter til gaming.

Nyhed til gaming i foråret 2021
Det første produkt i B&O’s gaming-portefølje bliver et sæt hovedtelefoner, der skulle blive “et raffineret møde mellem luksuriøst design og gaming.” Hovedtelefonerne vil være tilgængelige i foråret 2021.

“Vi er glade for at samarbejde med en af verdens førende e-sportsorganisationer, når vi vover os ind i gaming-industrien. De spillere, vi ønsker at nå, er vokset op med gaming og bruger det til at slappe af og have det sjovt, udfordre sig selv og give mental stimulering. De har passionen og midlerne til at investere i gaming-hardware, men finder desværre ofte ud af, at branchen er bagud, når det kommer til påskønnelse af lyd, kvalitet og komfort,” siger Christoffer Poulsen, SVP for Product Management i B&O.

 

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

0
Lyd & Billede
Scroll to Top