Bang & Olufsen i gaming-samarbejde

Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.

Bang & Olufsen løftede i dag sløret for et samarbejde på et lidt overraskende felt. Det hæderkronede Struer-firma vil de næste tre år slå pjalterne sammen med et næsten lige så kendt dansk firma, nemlig e-sports-teamet Astralis.

Samarbejdet betyder ikke, at Counterstrike-atleterne skal dyste med Beoplay H95-hovedtelefoner  fremover. Det eneste synlige B&O-præg bliver foreløbig på tøjet af Astralis’ FIFA-hold.

Bang & Olufsen vil til gengæld sørge for, at der er god lyd til rådighed, når spillerne slapper af væk fra skærmen.

På sigt har Bang & Olufsen dog bagtanker, der rækker videre end bare trøjesponsorater og kendte ansigter til reklamebrug. I pressemeddelelsen fra B&O fremgår det, at Astralis-holdet skal udnytte sin unikke indsigt i gaming-industrien til at hjælpe B&O med at udvikle firmaets fremtidige produkter til gaming.

Nyhed til gaming i foråret 2021
Det første produkt i B&O’s gaming-portefølje bliver et sæt hovedtelefoner, der skulle blive “et raffineret møde mellem luksuriøst design og gaming.” Hovedtelefonerne vil være tilgængelige i foråret 2021.

“Vi er glade for at samarbejde med en af verdens førende e-sportsorganisationer, når vi vover os ind i gaming-industrien. De spillere, vi ønsker at nå, er vokset op med gaming og bruger det til at slappe af og have det sjovt, udfordre sig selv og give mental stimulering. De har passionen og midlerne til at investere i gaming-hardware, men finder desværre ofte ud af, at branchen er bagud, når det kommer til påskønnelse af lyd, kvalitet og komfort,” siger Christoffer Poulsen, SVP for Product Management i B&O.

 

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den svenske netbutik åbnede i nat.
  Kan revolutionere billedoplevelsen fra VR-briller.
  For at reducere køretræthed tager Jaguar Land Rover højteknologisk støjdæmpning fra Silentium i brug.
  Vi er ved at teste Hyundai Kona Electric med lydanlæg fra selveste Krell.
  Hey Google, så kører vi!
  Den nuttede lille elbil bliver mere praktisk.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Marantz Model 30

  Vejl.pris 21499 kr Vanedannende Marantz-forstærker

  Denon DCD-A110

  Vejl.pris 21999 kr Til ære for dine CD-skiver

  Denon PMA-A110

  Vejl.pris 25999 kr Jubilæumsforstærker med klassiske dyder

  Rega io

  Vejl.pris 3995 kr Miniforstærker med maksimumlyd
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.