Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Atari udgiver ny spilpatron til 46 år gammel konsol

Så er det sandelig tid til at støve dit Atari 2600 konsol af for at spille det nye/gamle spil 'Save Mary'!

Skrevet af / 15/10/2023 - 15:45
Atari udgiver ny spilpatron til 46 år gammel konsol

Normalt skriver vi om spil, der ikke engang udgives på diske, men kun til download. Denne gang er spillet dog virkelig på et fysisk medie, da der er tale om en Atari 2600-patron til en konsol, der havde sin storhedstid i 1980’erne.

Om vi ​​skal kalde spillet Save Mary “nyt” kan diskuteres, da det faktisk blev udviklet i løbet af to år i 80’erne. Bag spillet står Atari-udvikleren Tod Frye, som også lavede Atari 2600-versionen af ​​Pac-Man og Swordquest-serien. Da det var færdigt, var konsollen desværre på vej ud, så spillet blev faktisk aldrig udgivet.

Foto: Atari

Spillet handler naturligvis om at redde Mary. Hun er i en kløft, der er ved at blive fyldt med vand. Din opgave er at bygge platforme med en kran, så hun kan flygte.

For kun 60 dollars får du spilpatronen i en sølvfarvet samleræske med en brugsanvisning. I modsætning til i 80’erne skal kassetten være veldesignet med affasede kanter, for at undgå skader på stikket, og med forgyldte kontaktflader.

Heldigvis kan du købe en nybygget version af konsollen, hvis du ikke kan huske, hvilken kasse i kælderen, du har lagt den i.

Man kan har kunnet købe spillet her for 60 dollars.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple godkender PC-emulator til iOS

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Scroll to Top