Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Asus relancerer tablet med cool nyt design

I samarbejde med techdesign-virksomheden Acronym lancerer Asus en limited edition-udgave af sin gaming-tablet, ROG Flow Z13.

Skrevet af / 31/03/2023 - 14:44
Asus relancerer tablet med cool nyt design

At kalde Asus ROG Flow Z13 for en tablet er at undervurdere den. Selvfølgelig kan man ligge i sengen og spille via touchskærmen. Men man kan også tilslutte et tastatur og en mus eller en controller! På indersiden kan den udrustes med op til en Intel Core i9-processor, Nvidia Geforce grafikkort, 4K-skærm, 16 GB hukommelse og 1 TB lagring! Det her er en seriøs gaming-maskine!

Derimod stikker den ikke meget ud fra mængden, når det gælder udseende. Det er en sort sag med lidt kølegitre og røde detaljer, omtrent som mange andre gaming laptops. Det vil Asus nu ændre på i samarbejde med Acronym, som har designet teknologiprodukter for mange store virksomheder. Til dette projekt gik de stort ud og hyrede Phil Saunders, som er mest kendt for at have designet Iron Mans ikoniske dragt.

Ikke noget billigt udseende plast, denne tablet er af metal! (Foto: Asus)

De har nu redesignet Asus ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 med et CNC-fræset aluminiumskabinet, gummigreb, beskyttede hjørner, lækre designelementer samt et spændende bæresystem, hvor kabinettet er ‘sin egen taske’ med bæreremme, som hægtes fast i hjørnerne. Her kan vi tale om en cool gaming computer, som får folk til at vende sig om!

Acronyms medstifter, Errolson Hugh, kommenterer:

 

The design idea of the RMTO2 seeks to make a new proposition. We’re trying to reimagine how users interact with the world around them, together with their machine, and do things in a new way.

Asus ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 har en unik bæresele (Foto: Asus)

På indersiden har Asus ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 en Intel Core i9-13900H-processor, grafikkortet er opgraderet til et Nvidia Geforce RTX 4070, og en MUX switch giver mulighed for endnu bedre ydelse med eksterne grafikkort. For eksempel Asus XG Mobile med Nvidia Geforce RTX 4090! Skærmen har 165 Hz opdateringsfrekvens, 500 nit lysstyrke, og Gorilla-glas beskyttet skærmen mod ridser.

 

Læs om originalen her:

Asus ROG Flow Z13 (GZ301ZE-LD183W)

Superkræfter i tabletform

Asus ROG Flow Z13 er skabt til gaming – men perfekt til talknusning.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skræddersyet gaminglyd med Arctis Nova 5

Maskefald for Razer

Spil 'Fallout' i Excel

Gaming med AI-hjælp

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Scroll to Top