SUPERTILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

AOC PD27: Gaming-skærm med Porsche-design

Med PD27 er AOC og Porsche Design gået sammen om at skabe en lækker 240 Hz gaming-skærm.

120 Hz, siger du? Glem det. Den nye skærm AOC PD27, der er lavet i samarbejde med Porsche Design, har hele 240 Hz for at give ægte racerfølelse, når du kører din yndlingsbil rundt på Hockenheim, løber fra zombier eller jager fjender i junglen. Responstiden er lynhurtige 0,5 millisekunder, hvilket betyder, at du vil opleve, at skærmen følger dine bevægelser i realtid. Og søreme om den ikke også har HDR-understøttelse.

Læs også Asus ROG Swift PG279Q Asus’ topmodel er luksus, men den er pengene værd.

Skærmen er på 27 tommer, og opløsningen er QHD (2560 x 1440 pixel). Ikke helt 4K, men på en 27 tommers skærm giver det mening, og desuden får man bare ikke 240 Hz i 4K. Endnu.

AOC PD27 er buet, så man bliver mindre træt i øjnene, når man sidder tæt på skærmen. (Foto: AOC og Porsche Design)

HDR

AOC PD27 understøtter HDR, altså video og billeder med højere dynamisk omfang. PD27 er certificeret med VESA’s DisplayHDR 400, som betyder en HDR-lysstyrke på 400 nit (candela/m2). Hvilket er det laveste tilladte for at bruge HDR-logoet. Så forvent ikke blændende HDR-lysdetaljer, men det burde kunne give en lille ekstra dimension til billedoplevelsen.

Bordstanderen er inspireret af sikkerhedsburet i racerbiler. (Foto: AOC og Porsche Design)

Design

Men skærmen har også et flot design, og det er her, Porsche Design kommer ind i (skærm-) billedet. Foden er i sølvudførelse og formet som sikkerhedsburet i racerbiler. Lavet til, ligesom i biler, at skabe “en stabil, robust og vedvarende løsning for brugeren, når adrenalinet sætter ind”.

Porsche Designs designfilosofi er et miks af stil og ydelse, og PD27 skaber stilige effekter ved at projicere logoer på bordet i forskellige farver og lyse op bag på skærmen. Det kunne let have været corny, men i gaming-verdenen er alt tilladt. More is more!

AOC PD27 har en indbygget USB 3.2-hub med fire porte, to gange HDMI 2.0 og to gange DisplayPort 1.4.

(Foto: AOC og Porsche Design)

Pris og tilgængelighed

Porsche Design AOC AGON PD27, som er skærmens fulde navn, vil være tilgængelig i slutningen af november 2020 i udvalgte Porsche Design-butikker og hos specialforhandlere samt online på porsche-design.com og i udvalgte netbutikker med en vejledende pris på 5.949 kroner.

Mere information: eu.aoc.com og porsche-design.com.

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Serien består af seks episoder og er baseret på den anmelderroste podcast Equinox 1985 af Tea Lindeburg og har blandt andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
  Nu vil B&O også være med i 48 tommers klubben!
  Ny specialmodel henter dele fra øverste hylde.
  De nye RHA TrueControl ANC lader dig vælge, hvor meget støjreduktion og EQ du vil have.
  Nedtællingen til Black Friday er begyndt. Her er de TV’er, vi anbefaler at have i kikkerten!
  Det professionelle Sony FX6 kombinerer det bedste fra deres spejlløse systemkameraer med det bedste inden for 4K-cinematografi.
  Logitech har netop udsendt, hvad de hævder er “verdens letteste trådløse gaming-mus til e-sport”.
  Forstærkere behøver ikke altid at være sorte – se bare her.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple MacBook Air 13″ (2020)

  Vejl.pris 8999 kr Stadig mest for pengene

  Samsung Galaxy Book Ion NP930XCJ-K01SE

  Vejl.pris 12100 kr Vejet og fundet for let

  Apple MacBook Air 13″ (2020) vs. Samsung Galaxy Book Ion

  Vejl.pris kr Duel: MacBook Air mod Samsung Galaxy Book Ion

  Netgear Nighthawk MK63

  Vejl.pris 3199 kr Wi-Fi 6 vi har råd til
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.