Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

AOC PD27: Gaming-skærm med Porsche-design

Med PD27 er AOC og Porsche Design gået sammen om at skabe en lækker 240 Hz gaming-skærm.

Skrevet af / 11/11/2020 - 20:38
AOC PD27: Gaming-skærm med Porsche-design

120 Hz, siger du? Glem det. Den nye skærm AOC PD27, der er lavet i samarbejde med Porsche Design, har hele 240 Hz for at give ægte racerfølelse, når du kører din yndlingsbil rundt på Hockenheim, løber fra zombier eller jager fjender i junglen. Responstiden er lynhurtige 0,5 millisekunder, hvilket betyder, at du vil opleve, at skærmen følger dine bevægelser i realtid. Og søreme om den ikke også har HDR-understøttelse.

Læs også Asus ROG Swift PG279Q Asus’ topmodel er luksus, men den er pengene værd.

Skærmen er på 27 tommer, og opløsningen er QHD (2560 x 1440 pixel). Ikke helt 4K, men på en 27 tommers skærm giver det mening, og desuden får man bare ikke 240 Hz i 4K. Endnu.

AOC PD27 er buet, så man bliver mindre træt i øjnene, når man sidder tæt på skærmen. (Foto: AOC og Porsche Design)

HDR

AOC PD27 understøtter HDR, altså video og billeder med højere dynamisk omfang. PD27 er certificeret med VESA’s DisplayHDR 400, som betyder en HDR-lysstyrke på 400 nit (candela/m2). Hvilket er det laveste tilladte for at bruge HDR-logoet. Så forvent ikke blændende HDR-lysdetaljer, men det burde kunne give en lille ekstra dimension til billedoplevelsen.

Bordstanderen er inspireret af sikkerhedsburet i racerbiler. (Foto: AOC og Porsche Design)

Design

Men skærmen har også et flot design, og det er her, Porsche Design kommer ind i (skærm-) billedet. Foden er i sølvudførelse og formet som sikkerhedsburet i racerbiler. Lavet til, ligesom i biler, at skabe “en stabil, robust og vedvarende løsning for brugeren, når adrenalinet sætter ind”.

Porsche Designs designfilosofi er et miks af stil og ydelse, og PD27 skaber stilige effekter ved at projicere logoer på bordet i forskellige farver og lyse op bag på skærmen. Det kunne let have været corny, men i gaming-verdenen er alt tilladt. More is more!

AOC PD27 har en indbygget USB 3.2-hub med fire porte, to gange HDMI 2.0 og to gange DisplayPort 1.4.

(Foto: AOC og Porsche Design)

Pris og tilgængelighed

Porsche Design AOC AGON PD27, som er skærmens fulde navn, vil være tilgængelig i slutningen af november 2020 i udvalgte Porsche Design-butikker og hos specialforhandlere samt online på porsche-design.com og i udvalgte netbutikker med en vejledende pris på 5.949 kroner.

Mere information: eu.aoc.com og porsche-design.com.

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

0
Lyd & Billede
Scroll to Top