TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Nu er Amazon landet i Sverige

Den svenske netbutik åbnede i nat.

forfatter
Publiceret 28/10/2020 - 17:41

Det har allerede været kendt i noget tid, at e-handelsgiganten Amazon har rettet sigtekornet mod de nordiske lande, og at de vil begynde satsingen i Sverige. Nu er lanceringen så en kendsgerning: Online-butikken www.amazon.se er tilgængelig fra i nat og har officielt åbnet for bestillinger fra svenske kunder. Det melder bl.a. svenske Ehandel.

Stort og varieret produktvalg

Amazon er en gigant inden for nethandel, men den svenske version af online-butikken er åbenbart stadig et “work in progress”.

Blandt de tilgængelige produktkategorier finder man bl.a. forbrugerelektronik, sportsudstyr, bøger, kropspleje og wellness såvel som køkkenudstyr og legetøj. Udvalget er bredt, men en del navne og produktbeskrivelser bærer præg af maskinoversættelse.

Nogle af de produktkategorier, som svenske Amazon kan tilbyde. (Foto: Skærmskud fra Amazon.se)

Og hvis man f.eks. kigger på de tilgængelige TV-modeller, er det tydeligt, at modelsortimentet ikke helt svarer til det, vi er vant til at se i nordiske butikker. Nogle af produkterne på listen er ældre, udgåede modeller. Kunne det f.eks. friste med et billedrørs-TV fra Karcher?

Hvis du ved, hvad du leder efter, er det også muligt at finde relevante produkter til konkurrencedygtige priser. Nogle produkter sælges direkte af Amazon, mens andre kommer fra tredjepart.

Amazon kan desuden friste med gratis forsendelse, hvis man handler for mindst 229 svenske kroner (ca. 165 danske). Forsendelse håndteres af PostNord, og de fleste varer kan returneres gratis inden for 30 dage.

Snart klar til Danmark og Norge?

Amazon.se leverer foreløbig kun til Sverige og svenske kunder. Det forventes, at Amazon også åbner for nethandel for danske og norske kunder på et senere tidspunkt, men nøjagtig hvornår er endnu ikke officielt. Indtil videre bliver man omdirigeret til tyske Amazon.de, hvis man indtaster amazon.dk eller amazon.no.

Læs også amazon.se på vej Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.

 

Annonce
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

Følg Lyd & Billede