Nu er Amazon landet i Sverige

Den svenske netbutik åbnede i nat.

Det har allerede været kendt i noget tid, at e-handelsgiganten Amazon har rettet sigtekornet mod de nordiske lande, og at de vil begynde satsingen i Sverige. Nu er lanceringen så en kendsgerning: Online-butikken www.amazon.se er tilgængelig fra i nat og har officielt åbnet for bestillinger fra svenske kunder. Det melder bl.a. svenske Ehandel.

Stort og varieret produktvalg

Amazon er en gigant inden for nethandel, men den svenske version af online-butikken er åbenbart stadig et “work in progress”.

Blandt de tilgængelige produktkategorier finder man bl.a. forbrugerelektronik, sportsudstyr, bøger, kropspleje og wellness såvel som køkkenudstyr og legetøj. Udvalget er bredt, men en del navne og produktbeskrivelser bærer præg af maskinoversættelse.

Nogle af de produktkategorier, som svenske Amazon kan tilbyde. (Foto: Skærmskud fra Amazon.se)

Og hvis man f.eks. kigger på de tilgængelige TV-modeller, er det tydeligt, at modelsortimentet ikke helt svarer til det, vi er vant til at se i nordiske butikker. Nogle af produkterne på listen er ældre, udgåede modeller. Kunne det f.eks. friste med et billedrørs-TV fra Karcher?

Hvis du ved, hvad du leder efter, er det også muligt at finde relevante produkter til konkurrencedygtige priser. Nogle produkter sælges direkte af Amazon, mens andre kommer fra tredjepart.

Amazon kan desuden friste med gratis forsendelse, hvis man handler for mindst 229 svenske kroner (ca. 165 danske). Forsendelse håndteres af PostNord, og de fleste varer kan returneres gratis inden for 30 dage.

Snart klar til Danmark og Norge?

Amazon.se leverer foreløbig kun til Sverige og svenske kunder. Det forventes, at Amazon også åbner for nethandel for danske og norske kunder på et senere tidspunkt, men nøjagtig hvornår er endnu ikke officielt. Indtil videre bliver man omdirigeret til tyske Amazon.de, hvis man indtaster amazon.dk eller amazon.no.

Læs også amazon.se på vej Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Har du købt et nyt TV til gaming for nylig? Vi viser dig, hvordan du aktiverer de bedste og hurtigste spilindstillinger til PS5 og Xbox!
  I disse dage udrulles den nyeste Android-version til et stort antal smartphones. Check på listen, om din mobil snart får Android 11.
  Qualcomm har i forbindelse med Snapdragon Tech Summit lanceret efterfølgeren til Snapdragon 865. Den nye Snapdragon 888 vil være at finde i adskillige Android-flagskibe i 2021.
  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  TAG Heuer Connected

  Vejl.pris 15990 kr Smart-ur i luksusklassen

  Logitech StreamCam

  Vejl.pris 1599 kr Til hjemmearbejde og videodrømme

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.