TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Svensk Amazon tæt på lancering

Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.

forfatter
Publiceret 03/08/2020 - 11:07

I flere år er der gået rygter om skandinavisk lancering af Amazon, men det er altid løbet ud i sandet. Nu findes der dog faktisk bevis for, at man er nået langt med at opbygge og oversætte websitet til svensk.

Domænet amazon.se blev i 2018 købt for spektakulære 6 millioner svenske kroner (ca. 4,2 millioner danske). Siden da er besøgende ganske enkelt sendt videre til den tyske butik.

Men nu har det svenske branchetidsskrift Ehandel formået at finde det website, der er under opbygning, og som et stykke tid lå helt åbent for hvem som helst at surfe ind på. Ifølge Ehandel kunne deres journalist logge ind med sin Amazon-konto, så der er ikke tale om nogen fidus.

Store dele af sitet er oversat og virker relativt klar til lancering, siger Ehandel. Der er dog ingen store svenske leverandører endnu, og mange af produktbeskrivelserne er stadig på engelsk.

(Skærmskud: Jonas Ekelund)

At lanceringen virkelig ser ud til at være i gang, bekræftes af, at Amazon i foråret registrerede en svensk filial, at de har underskrevet en kontrakt på kontorlokaler i det centrale Stockholm, og at de annoncerer efter personale.

Det går rygter om, at amazon.se skal lanceres til Black Friday i november, men på grund af coronavirus er det muligt, at den dato ikke kommer til at holde. Det ville dog være katastrofalt at gå glip af julehandelen.

Da Amazon i øjeblikket søger efter en analytisk leder med ansvar for både Sverige, Danmark, Norge og Finland, forventer branchefolk, at de senere vil åbne separate websites i resten af Norden med erfaringerne fra det svenske site som udgangspunkt.

Kilder: Magasinet Ehandel, e24.no

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ikonisk studiemikrofon er tilbage Neumanns ikoniske rørmikrofon M 49 er tilbage. Men den er langt fra billig.
EU vil totalovervåge alle dine chats Forslag fra EU-Kommisionen, der har til hensigt at indføre omfattende chatkontrol for at beskytte børn mod misbrug, indebærer i praksis en skræmmende totalovervågning af os alle sammen.
Sådan laver du din egne fantasy-illustrationer Med en enkelt kommando skaber computeren fantastiske billeder baseret udelukkende på din fantasi.
Se de vildeste dimser fra verdens største tech-messe CES-messen i Las Vegas er stedet at finde de teknologiske nyheder. Både de store og nyskabende - og de lidt mere kuriøse.
Denne projektor kører på batteri Nu kan du tage storskærmen med hvor som helst!
Netgear Orbi 960: Verdens hurtigste mesh-netværk? Wi-Fi 6E giver internet på 6 GHz, og det første – og dyreste – netværk hedder Netgear Orbi RBKE960.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend