Search
Generic filters

Svensk Amazon tæt på lancering

Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.

I flere år er der gået rygter om skandinavisk lancering af Amazon, men det er altid løbet ud i sandet. Nu findes der dog faktisk bevis for, at man er nået langt med at opbygge og oversætte websitet til svensk.

Domænet amazon.se blev i 2018 købt for spektakulære 6 millioner svenske kroner (ca. 4,2 millioner danske). Siden da er besøgende ganske enkelt sendt videre til den tyske butik.

Men nu har det svenske branchetidsskrift Ehandel formået at finde det website, der er under opbygning, og som et stykke tid lå helt åbent for hvem som helst at surfe ind på. Ifølge Ehandel kunne deres journalist logge ind med sin Amazon-konto, så der er ikke tale om nogen fidus.

Store dele af sitet er oversat og virker relativt klar til lancering, siger Ehandel. Der er dog ingen store svenske leverandører endnu, og mange af produktbeskrivelserne er stadig på engelsk.

(Skærmskud: Jonas Ekelund)

At lanceringen virkelig ser ud til at være i gang, bekræftes af, at Amazon i foråret registrerede en svensk filial, at de har underskrevet en kontrakt på kontorlokaler i det centrale Stockholm, og at de annoncerer efter personale.

Det går rygter om, at amazon.se skal lanceres til Black Friday i november, men på grund af coronavirus er det muligt, at den dato ikke kommer til at holde. Det ville dog være katastrofalt at gå glip af julehandelen.

Da Amazon i øjeblikket søger efter en analytisk leder med ansvar for både Sverige, Danmark, Norge og Finland, forventer branchefolk, at de senere vil åbne separate websites i resten af Norden med erfaringerne fra det svenske site som udgangspunkt.

Kilder: Magasinet Ehandel, e24.no

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Nintendo Switch

  Vejl.pris 2790 kroner kr Hverken fugl eller fisk

  Apple App Store vs. Android Market

  Vejl.pris kr Det endelige opgør
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.