Search
Generic filters

Svensk Amazon tæt på lancering

Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.

I flere år er der gået rygter om skandinavisk lancering af Amazon, men det er altid løbet ud i sandet. Nu findes der dog faktisk bevis for, at man er nået langt med at opbygge og oversætte websitet til svensk.

Domænet amazon.se blev i 2018 købt for spektakulære 6 millioner svenske kroner (ca. 4,2 millioner danske). Siden da er besøgende ganske enkelt sendt videre til den tyske butik.

Men nu har det svenske branchetidsskrift Ehandel formået at finde det website, der er under opbygning, og som et stykke tid lå helt åbent for hvem som helst at surfe ind på. Ifølge Ehandel kunne deres journalist logge ind med sin Amazon-konto, så der er ikke tale om nogen fidus.

Store dele af sitet er oversat og virker relativt klar til lancering, siger Ehandel. Der er dog ingen store svenske leverandører endnu, og mange af produktbeskrivelserne er stadig på engelsk.

(Skærmskud: Jonas Ekelund)

At lanceringen virkelig ser ud til at være i gang, bekræftes af, at Amazon i foråret registrerede en svensk filial, at de har underskrevet en kontrakt på kontorlokaler i det centrale Stockholm, og at de annoncerer efter personale.

Det går rygter om, at amazon.se skal lanceres til Black Friday i november, men på grund af coronavirus er det muligt, at den dato ikke kommer til at holde. Det ville dog være katastrofalt at gå glip af julehandelen.

Da Amazon i øjeblikket søger efter en analytisk leder med ansvar for både Sverige, Danmark, Norge og Finland, forventer branchefolk, at de senere vil åbne separate websites i resten af Norden med erfaringerne fra det svenske site som udgangspunkt.

Kilder: Magasinet Ehandel, e24.no

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Nintendo Switch

  Vejl.pris 2790 kroner kr Hverken fugl eller fisk

  Apple App Store vs. Android Market

  Vejl.pris kr Det endelige opgør
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.