Search
Generic filters

Her er Microsofts nye Surface-produkter

Vi har besøgt Microsoft i Berlin og kigget nærmere på Surface Laptop 3, Pro 7, Pro X samt Microsofts første in-ear hørepropper, Surface Earbuds. Og så fik vi også set Surface Duo og Neo. På afstand.

2. oktober afslørede Microsoft de nyeste produkter i Surface-serien af bærbare computere og Windows-tablets. Desuden fremviste Seattle-firmaet også helt nye produkt-typer, herunder in-ear hørepropperne Surface Earbuds, samt Surface Duo og Surface Neo, som henholdsvis er en Android-baseret smartphone med to skærme og en Windows-baseret tablet ligeledes med to skærme.

Chief Product Officer, Panos Panay, fremviser Windows 10-baserede Microsoft Surface Neo med dobbelt skærm. (Foto: Peter Gotschalk)

De to sidstnævne produkter kommer først på markedet om et års tid, men blev under overskriften “Meet the Makers” i dag vist frem ved et presse-arrangement i Berlin, hvor Microsoft også viste de nye Surface-produkter, du kan købe allerede fra d. 19. november i år.

Inden vi kunne få lov til at lægge hånd på de nye Surface-produkter, var medierne nemlig inviteret til en panel-debat med skaberne af de nye Surface-modeller, herunder Panos Panay, der er Chief Product Officer for Surface og også stod for at præsentere produkterne ved lanceringen d. 2. oktober i New York.

“Hardware er ved at blive et af Microsofts primære forretningsområder,” sagde han fra scenen i Microsofts lille auditorium og indrømmede, at det ville han ikke selv have troet for fem år siden.

Og at Microsoft anno 2019 ville tease en Android-baseret smartphone med dobbelt skærm – Surface Duo – var der næppe heller ret mange, som ville have gættet for fem år siden. Men dér var den. Med på scenen sammen med Panos Panay, der beredvilligt viste vidunderet frem, men ikke ville give os alt for mange detaljer.

Derfor har Microsoft Surface Duo og Surface Neo dobbeltskærm

Både Surface Duo og Surface Neo kommer som nævnt først på markedet i løbet af november 2020, så Panos Panay ville hverken komme ind på, om Surface Duo vil komme i en 5G-version eller sige noget om eksempelvis kameraet, men til gengæld ville han gerne forklare, hvorfor Microsoft for begge produkters vedkommende har valgt at satse på et design med to separate skærme.

Panos Panay fra Microsoft ville ikke fortælle, om Android-mobilen Surface Duo får 5G, men han forklarede til gengæld hvorfor både Duo og Neo får dobbeltskærm. (Foto: Peter Gotschalk)

 

“Det er simpelthen nemmere for de fleste mennesker at kunne dele tingene op. Vi har observeret blandt mange brugere, både private og i organisationer, at folk kan lide at arbejde med to skærme. Også hellere end at arbejde med én stor skærm. Det er det princip, vi har overført til Surface Duo og Neo,” forklarede han, inden han fremviste de kommende produkter fra scenen. På afstand, så vi fik ikke lov til at røre.

Vi har prøvet Surface Earbuds

Det fik vi til gengæld med produkterne, som kommer næste måned. Microsoft Surface Laptop 3, Surface Pro 7, Surface Pro X samt Microsofts første in-ear hørepropper, Surface Earbuds, var efter panel-debatten klar til at blive fotograferet og afprøvet, og fik vi bl.a. lov til at lytte til de kommende true wireless in-ear hørepropper, Surface Earbuds.

I første omgang får Microsoft Surface Earbuds kun stemmestyring i USA. (Foto: Microsoft)

 

Lyden var ganske klar og imponerende dynamisk, men om Microsofts beslutning om ikke at udstyre hørepropperne med ANC (automatisk støjdæmpning) er den rigtige, vil kun en rigtig test kunne fortælle os. Under alle omstændigheder har Surface Earbuds både touch- og stemmestyring, ligesom man også skal kunne få adgang til informationer fra diverse Office-programmer, bl.a. kalender og email, fra hørepropperne. I første omgang dog kun i USA. Vi ved derfor heller ikke endnu, om Surface Earbuds kommer på markedet i Skandinavien.

SurfaceEarbuds SurfaceLaptop3_med_alcantara SurfaceLaptop3_uden_alcantara SurfacePro7 SurfaceProX SurfaceProX_med_pen
<
>
Microsoft Surface Pro X er blot 5,33 mm tynd og vejer 762 g. Microsoft har arbejdet sammen med Qualcomm, der ellers normalt producerer Snapdragon-processorer til smartphones, om at skabe en ny processor, Microsoft SQ1, der driver Surface Pro X. (Foto: Peter Gotschalk)
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Kompakt high-end med kræfter nok.
  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!

  Huawei P40 Pro+ (kamera)

  Vejl.pris 10000 kr Huawei først med 10x zoom i mobilen
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.