Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Her er Microsofts nye Surface-produkter

Vi har besøgt Microsoft i Berlin og kigget nærmere på Surface Laptop 3, Pro 7, Pro X samt Microsofts første in-ear hørepropper, Surface Earbuds. Og så fik vi også set Surface Duo og Neo. På afstand.

Skrevet af / 21/10/2019 - 16:12
Her er Microsofts nye Surface-produkter

2. oktober afslørede Microsoft de nyeste produkter i Surface-serien af bærbare computere og Windows-tablets. Desuden fremviste Seattle-firmaet også helt nye produkt-typer, herunder in-ear hørepropperne Surface Earbuds, samt Surface Duo og Surface Neo, som henholdsvis er en Android-baseret smartphone med to skærme og en Windows-baseret tablet ligeledes med to skærme.

Chief Product Officer, Panos Panay, fremviser Windows 10-baserede Microsoft Surface Neo med dobbelt skærm. (Foto: Peter Gotschalk)

De to sidstnævne produkter kommer først på markedet om et års tid, men blev under overskriften “Meet the Makers” i dag vist frem ved et presse-arrangement i Berlin, hvor Microsoft også viste de nye Surface-produkter, du kan købe allerede fra d. 19. november i år.

Inden vi kunne få lov til at lægge hånd på de nye Surface-produkter, var medierne nemlig inviteret til en panel-debat med skaberne af de nye Surface-modeller, herunder Panos Panay, der er Chief Product Officer for Surface og også stod for at præsentere produkterne ved lanceringen d. 2. oktober i New York.

“Hardware er ved at blive et af Microsofts primære forretningsområder,” sagde han fra scenen i Microsofts lille auditorium og indrømmede, at det ville han ikke selv have troet for fem år siden.

Og at Microsoft anno 2019 ville tease en Android-baseret smartphone med dobbelt skærm – Surface Duo – var der næppe heller ret mange, som ville have gættet for fem år siden. Men dér var den. Med på scenen sammen med Panos Panay, der beredvilligt viste vidunderet frem, men ikke ville give os alt for mange detaljer.

Derfor har Microsoft Surface Duo og Surface Neo dobbeltskærm

Både Surface Duo og Surface Neo kommer som nævnt først på markedet i løbet af november 2020, så Panos Panay ville hverken komme ind på, om Surface Duo vil komme i en 5G-version eller sige noget om eksempelvis kameraet, men til gengæld ville han gerne forklare, hvorfor Microsoft for begge produkters vedkommende har valgt at satse på et design med to separate skærme.

Panos Panay fra Microsoft ville ikke fortælle, om Android-mobilen Surface Duo får 5G, men han forklarede til gengæld hvorfor både Duo og Neo får dobbeltskærm. (Foto: Peter Gotschalk)

 

“Det er simpelthen nemmere for de fleste mennesker at kunne dele tingene op. Vi har observeret blandt mange brugere, både private og i organisationer, at folk kan lide at arbejde med to skærme. Også hellere end at arbejde med én stor skærm. Det er det princip, vi har overført til Surface Duo og Neo,” forklarede han, inden han fremviste de kommende produkter fra scenen. På afstand, så vi fik ikke lov til at røre.

Vi har prøvet Surface Earbuds

Det fik vi til gengæld med produkterne, som kommer næste måned. Microsoft Surface Laptop 3, Surface Pro 7, Surface Pro X samt Microsofts første in-ear hørepropper, Surface Earbuds, var efter panel-debatten klar til at blive fotograferet og afprøvet, og fik vi bl.a. lov til at lytte til de kommende true wireless in-ear hørepropper, Surface Earbuds.

I første omgang får Microsoft Surface Earbuds kun stemmestyring i USA. (Foto: Microsoft)

 

Lyden var ganske klar og imponerende dynamisk, men om Microsofts beslutning om ikke at udstyre hørepropperne med ANC (automatisk støjdæmpning) er den rigtige, vil kun en rigtig test kunne fortælle os. Under alle omstændigheder har Surface Earbuds både touch- og stemmestyring, ligesom man også skal kunne få adgang til informationer fra diverse Office-programmer, bl.a. kalender og email, fra hørepropperne. I første omgang dog kun i USA. Vi ved derfor heller ikke endnu, om Surface Earbuds kommer på markedet i Skandinavien.

SurfaceEarbuds SurfaceLaptop3_med_alcantara SurfaceLaptop3_uden_alcantara SurfacePro7 SurfaceProX SurfaceProX_med_pen
<
>
Microsoft Surface Pro X er blot 5,33 mm tynd og vejer 762 g. Microsoft har arbejdet sammen med Qualcomm, der ellers normalt producerer Snapdragon-processorer til smartphones, om at skabe en ny processor, Microsoft SQ1, der driver Surface Pro X. (Foto: Peter Gotschalk)
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top