data-srcset

Gadget

Lowepro laver kameratasker til droneflyvere.

En almindelig taske er ikke så velegnet til en stor drone. Derfor har Lowepro nu lavet to dronetasker, der kan bæres som rygsække. Hver har plads til en drone samt fjernbetjening og tilbehør.

Taskerne i Drone Guard-serien har flytbare vægge, der holder dronen på plads, og de har et væld af lommer og elastikker til opbevaring af reservedele såsom ekstra propeller, batterier, etc.

Der er også en indsats, kaldet Drone Guard kit, der kan bruges inde i en anden taske eller rygsæk, som passer til de fleste store droner fra DJI, såsom Phantom 3 Professional.

DroneGuardKit_Ver_RGB
Foto: Lowepro.

De to Drone Guard-tasker har aftagelige skulderstropper og håndtag, så de kan bæres som en rygsæk eller normal taske.

Den mindre CS 300 er lavet til en Parrot Bebop-drone eller andre af ​​samme størrelse, mens den større CS 400 er indrettet DJI Phantom serien.

Taskerne kan købes fra november og vil koste ca. 850 kroner for Drone Guard kit, ca. 1.300 kroner for CS 300 og ca. 1.500 kroner for CS 400.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.