Nyhed

DJI Mini 3 flyver længere

Opdateret udgave af DJI's mindste drone.

DJI Mini 3 er med en totalvægt på 249 gram for enhver, som vil optage video i 4K/30 fps. Dronen er en enklere udgave af Mini 3 Pro, men med længere flyvetid end både den og den forrige udgave, kaldet Mini 2.

Flyvetiden er opgivet til 38 minutter, og Mini 3 er udstyret med et 12 megapixel kamera med en 1/1,3-tommers CMOS-billedsensor og f/1.7 blænde for størst muligt lysindfald. Kameraet har HDR-optagelse og kan lave 48 Mp stillbilledfiler fra billedsensoren på 12 Mp.

Foto: DJI

En sjov detalje er muligheden for at rotere kameraet 90 grader – True Vertical Shooting, som giver billeder og video i portrætformat, som er meget brugt på sociale medier. 

Videostreamen sendes til droneoperatøren med DJI’s velkendte O2 videotransmission, som streamer et 720p / 30fps live-feed fra op til 10 kilometers afstand.

Foto: DJI

Dronen har også QuickShots, som man aktiverer i app’en eller på skærmen til RC fjernbetjeningen (se billedet herover). Et tryk på Dronie ændrer f.eks. højden, mens man med Helix kan få kameraet til at fokusere på motiver, mens dronen flyver i en spiral rundt om fokuspunktet; vælger man Boomerang flyver dronen i en oval rundt om motivet og stiger, mens den langsomt bevæger sig væk.

Foto: DJI

Mini 3 leveres i forskellige konfigurationer, hvor den mest basic bare er en Mini 3 uden noget ekstra. Med et hak opad i pris følger DHI RC-N1 fjernbetjeningen med i æsken, og som altid er det Fly More Combo, som er de bedst udstyrede pakker. 

Priser:

Foto: DJI
Les videre
Exit mobile version