TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

DJI Mavic 3 i en enklere version

Ny udgave af Mavic 3 uden teleobjektivet.

forfatter
Publiceret 04/11/2022 - 18:37

DJI Mavic 3 Classic er kort fortalt en enklere version af Mavic 3, blot uden teleobjektivet. Den har samme 4/3 CMOS 20 Mp billedsensor, som vi kender fra Mavic 3-testen, og fås i lignende udstyrsversioner.

Det er også den første drone, der har det nye C1-certifikat, som gør det muligt at bruge dronen i den nye A1 Open Category, i henhold til det nye europæiske droneregulativ. Du skal derfor have et A1-certifikat for at flyve Mavic 3 Classic.

Classic kan bruges med de eksisterende DJI RC Pro, DJI RC og DJI RC-N1 controllere, og den kan flyve i 43 minutter på en enkelt batteriopladning.

DJI Mavic Classic og Cine. (Foto: DJI)

DJI Mavic 3 Classic og Cine. Foto: DJIKameraet kan optage video i 5,1K / 50 fps, 4K / 60 fps eller 1080 p / 60 fps kvalitet med enten H.264 eller H.265 codecs, i 10-bit D-Log. Den kan også optage slowmotion i 4K / 120 fps eller 1080 p / 200 fps, og man kan tage stillbilleder med 20 megapixel og gemme dem som 12-bit RAW-filer.

Mavic 3 Classic med RC Pro fjernbetjening. Foto: DJI

Classic-versionen har de samme sikkerhedsfunktioner som resten af ​​Mavic 3-serien med otte visuelle sensorer, der sikrer, at man undgår forhindringer, og al overførsel af video er krypteret.

RC-N1 fjernbetjening. Foto: DJI

Mavic 3 Classic sælges som drone uden tilbehør til 11.990 kr, men også med lader og DJI RC-N1 fjernbetjening til 12.990 kr, samt med den mere avancerede RC-fjernbetjening med indbygget skærm til 13,990 kr.

DJI Mavic 3 Fly More Kit. Foto: DJI

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

DJI Mavic 3 Fly More Combo

Flyvende video med professionel kvalitet

DJI Mavic 3 er kameradronen for viderekomne med høje kvalitetskrav.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Telezoom til Leica SL Relativt prisvenlig zoom til naturfotografer.
lbpluss
Drone til Reels-videoer En lille detalje gør, at DJI Mini 3 skiller sig ud fra andre droner.
lbpluss
Dette objektiv giver ægte biograffilm Hvordan får Hollywood-film det dramatiske og cinematografiske udseende? Svaret ligger i anamorfiske objektiver. Dette fra Sirui kan mange desuden få råd til.
lbpluss
Lysstærkt portrætobjektiv til Fujifilm Samyang præsenterer det objektiv, Fujifilm mangler.
lbpluss
Glimrende videokamera til proffer Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 er et fabelagtigt kamera for seriøse filmskabere. Men er det ikke lidt for tæt på storebror – også i pris?
Følg Lyd & Billede