Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Tokyo Vice 2 kommer til februar – med norsk instruktør

Den fascinerende japanske krimiverden i Tokyo vender snart tilbage til HBO Max.

Skrevet af / 10/01/2024 - 12:30
Tokyo Vice 2 kommer til februar – med norsk instruktør

Sæson 2 af den intense krimiserie Tokyo Vice kommer snart på HBO Max – og denne gang med en nordmand i instruktørstolen.

Den anerkendte instruktør Eva Sørhaug har fået æren af at instruere to afsnit af den kommende sæson. Eva Sørhaug er bestemt ikke nogen novice, når det gælder store internationale serier. Hun har bl.a. instrueret amerikanske Yellowjackets og Your Honour samt den norske serie Heksejakt og spillefilmen Lønsj.

Tokyo Vice, sæson 2. (Foto: HBO Max)

Tokyo Vice er et krimidrama skabt af manuskriptforfatteren J.T. Rogers, og foregår i Tokyo i 1998.

Nu er traileren her!

 

Sørhaug har instrueret afsnit syv og otte i den kommende sæson, som har premiere på HBO Max den 8. februar.

I pressemeddelelsen siger hun:

Hvis du ikke har set første sæson, kan du glæde dig dobbelt! For nu kommer sæson to, og vi har store forhåbninger til den. Det var rigtig sjovt at træde ind i Tokyo Vice’s verden, skrevet af JT Rogers. At arbejde på en thriller om yakuzaen, der bliver filmet i Tokyo, var en drøm, jeg ikke havde turdet drømme om som instruktør.

Eva Sørhaug, “Tokyo Vice, sæson 2”. (Foto: HBO Max)

 

Serien handler om Tokyos underverden i slutningen af 90’erne, hvor ingen og intet er, som det ser ud til på overfladen.

Historien er løst baseret på amerikanske Jake Adelsteins beretninger om sine år som journalist på en af byens største aviser. Adelstein (Ansel Elgort) er den første udlænding, avisen nogensinde har ansat, og som en ung, ambitiøs kriminalreporter skaber han hurtigt relationer til byens politi og medlemmer af yakuza-mafiaen.

Læs også Tilbage i (dyster) storform! Med sin fjerde sæson vender True Detective tilbage til sine mørke, dystopiske rødder.

I anden sæson af serien bliver vi trukket dybere ind i hovedstadens kriminelle underverden, da Adelstein indser, at hans liv og alle hans nærmestes liv er i fare. Serien er udelukkende filmet i verdensmetropolen Tokyo.

Tokyo Vice, sesong 2_1 (10) Tokyo Vice, sesong 2_1 (4) Tokyo Vice, sesong 2_1 (11) Tokyo Vice, sesong 2_1 (6) Tokyo Vice, sesong 2_1 (8) Tokyo Vice, sesong 2_1 (9) Tokyo Vice, sesong 2_1 (2)
<
>
Tokyo Vice, sæson 2. (Foto: HBO Max)

Ud over Elgort i hovedrollen ser vi Ken Watanabe (The Last Samurai, Inception), Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Show Kasamatsu og Ayumi Ito i ledende roller. Blandt de nye skuespillere i sæson to er Yosuke Kubozuka og Miki Maya.

Tokyo Vice sæson 2 kommer til at bestå af ti afsnit, hvoraf de to første udkommer på premieredagen (8. februar), efterfulgt af et afsnit om ugen.

Tokyo Vice, sæson 2. (Foto: HBO Max)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Scroll to Top