Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

‘The Lord of the Rings’ får premiere 2. september 2022

Den længe ventede og ganske omkostningstunge serie har netop i går afsluttet indspilningen af første sæson i New Zealand.

Skrevet af / 03/08/2021 - 16:19
‘The Lord of the Rings’ får premiere 2. september 2022

Streaming-krigen udkæmpes for fulde gardiner, og et af de vigtigste våben er serier som Game of Thrones (HBO), House of Cards (Netflix) og The Mandalorian (Disney+), som alle ser og taler om.

Amazons streaming-tjeneste, Amazon Prime Video, har endnu ikke haft et hit af den kaliber, men det skal en endnu unavngiven serie baseret på Tolkiens Lord of the Rings-univers (Ringenes Herre på dansk) nu lave om på.

Den nye serie er ikke en genindspilning af Peter Jacksons mesterlige Lord of the Rings-trilogi. I stedet finder handlingen sted i Middle Earths såkaldte second age, hvilket i Tolkiens univers er flere tusind år før begivenhederne i bøgerne Hobbitten og Ringenes Herre.

Ifølge en pressemeddelelse, vi netop har modtaget, vil “serien følge et ensemble af både velkendte og nye figurer, der konfronterer ondskabens længe frygtede genopståelse i Midgård”.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

En af dyreste serier nogensinde

Den kommende fantasy-serie er en af de dyreste, der nogensinde er blevet produceret. Ifølge The Verge har første sæson således kostet i omegnen af 465 millioner USD, hvilket svarer til godt 2,9 milliarder danske kroner!

Blandt de skuespillere, vi får at se i Amazons kæmpesatsning, er Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman og Sara Zwangobani.

Ringenes Herre-serien får premiere på Amazon Prime Video i 240 lande og områder fredag d. 2. september 2022. Artikelbilledet er det første officielle pressebillede fra serien.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top