Search
Generic filters

Se traileren til Love & Anarchy

Romantik på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.

Netflix har udsendt en trailer til den nye svenske serie Love & Anarchy:

 

Love & Anarchy er skabt af den anerkendte instruktør og manuskriptforfatter Lisa Langseth og produceret af FLX, produktionsselskabet bag Quicksand – Størst af alt.

Læs også Skræmmende nutidsdrama Rystende drama bringer den amerikanske våbenkultur ind i vores egen trygge baggård.

I serien, der består af otte dele, møder vi Sofie (Ida Engvoll), som er karrierekonsulent og mor til to børn. Da hun får til opgave at modernisere et gammelt forlag, møder hun den unge IT-tekniker Max (Björn Mosten), og der opstår en uventet flirt.

(Foto: Netflix)

Sofie og Max udfordrer i al hemmelighed hinanden til at gøre ting, der sætter spørgsmålstegn ved samfundsnormerne. Det starter uskyldigt, men efterhånden som legen bliver mere og mere vovet, vokser konsekvenserne ud af proportion.

Serieskaber Lisa Langseth har spillefilm som Euphoria, Hotell og Pure på CV’et. Langseth er også manuskriptforfatter sammen med Alex Haridi (Quicksand, Real Humans) og står for instruktionen af alle otte episoder.

l3 l4 l5 l6
<
>
(Foto: Netflix)

Serien produceres af FLX og teamet bag Quicksand, Fatima Varhos og Frida Asp sammen med producenterne Pontus Edgren (Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt, Solsidan) og Martina Håkansson.

Rollelisten inkluderer desuden Lars Väringer, Elsa Ageman Reiland, Bejamin Shaps, Malin Levanon, Fredrik Hammar, Ejke Blomberg, Carla Sehn og Ruben Lopez.

1. sæson af Love & Anarchy får premiere på Netflix den 4. november.

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Fujifilm X-S10 stjæler fra deres bedste og sænker prisen.
  Bluetooth-system til film og musik på computeren
  Romantik på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
  Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800 mm zoom i lommen.
  Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgreb.
  Fra i dag kan brugere opleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
  I år foregår det hele derhjemme. Tag den store biografoplevelse med hjem i stuen. Med indbygget Google TV.
  Hørepropperne Urbanista London kommer i bordeaux for at fejre producentens tiårsjubilæum.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  Do NOT follow this link or you will be banned from the site!